Politica

Noul consilier PIN a depus jurământul. Cine urmează?

Luminita Dumitrescu„Am 55 de ani, sunt consilier la Neptun, soţul meu este director la o multinaţională în Bucureşti şi am un fiu care este medic specialist la Fundeni. În curând voi fi bunică. Dacă doriţi să aflaţi şi altceva despre mine, mă puteţi întreba. Cei mai mulţi dintre dvs. mă cunoaşteţi”. Aceasta este scurta prezentare pe care şi-a făcut-o în faţa Consiliului Local noul consilier al PIN, Luminiţa Viorica Dumitrescu, după depunerea jurământului de credinţă. Reamintim că Luminiţa Dumitrescu o înlocuieşte pe Jenica Tabacu, după ce aceasta din urmă a pierdut mandatul de consilier local din cauza incompatibilităţii. Într-o viitoare sedinţă a Consiliul Local ar mai putea avea loc o ceremonie de depunere a jurământului de către un nou consilier. Şi asta pentru că Monica Clinciu a plecat definitiv din ţară. A absentat deja la trei şedinţe ordinare consecutive ale CL şi, potrivit legii, trebuie înlocuită. Ea a candidat din partea PNDC, iar următorul de pe lista acestui partid este Marian Constandache. Numai că, foştii penedecişti au trecut la PD-L, după anunţul privind desfiinţarea partidului lor. Rămâne de văzut acum cine va deveni consilier local în locul Monicăi Clinciu.

3 Comments

  1. anonim says:

    Dumitreasca a fost secretara lui Dragomir la Neptun, iar pe barbatul ei cine l-o fi pus in fruntea unei multinationale?

  2. Maria says:

    mie nu*mi vine sa cred ca femeia asta a ajuns consilier… ce fel de oameni pun partidele astea pe liste?… un caracter urit, un trecut destul de dubios, habar nu are de nimic, ce consilier la neptun???… e secretara nu consilier! daca banii te pun pe o lista de partid, halal!

  3. Pensionar says:

    Pai nu v-ati obisnuit ca banii sa puna pe liste oameni incompetenti?
    Putine cazuri sunt de oameni care au ajuns acolo prin fortele proprii, in sensul de competenta profesionala si politica.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *