Autorităţile câmpinene nu sistează investiţiile

Categorie: Administratie publica 18 august 2010

Reprezentanţii Primăriei Câmpina consideră că memorandumul trimis de Ministerul Finanţelor şi prin care se cere sistarea investiţiilor de pe domeniul public are statut de… recomandare şi nu de ordin. Prin urmare, autorităţile locale au luat decizia să nu oprească investiţiile, mai ales că “la Câmpina, avem bani să plătim lucrările care se execută”, după cum a afirmat primarul Horia Tiseanu. Zilele acestea au fost recepţionate mai multe investiţii şi s-au emis ordine de începere pentru alte lucrări.

- Astfel, săptămâna aceasta are loc recepţia la lucrările de introducere a canalizării pe străzile: Crizantemelor, Crinului, Castanilor, George Bariţiu, Ardealului, Unirii, Nicopole, Mărăşeşti, Simion Bărnuţiu şi Scărişoarei. Valoarea totală a acestor lucrări – 735.000 lei.
- De asemenea, a fost finalizată modernizarea străzilor Fabricii, Andrei Mureşan, Luceafărului, Lacului, Panduri, Sulfinei şi Alunului.
- S-au încheiat lucrările de reabilitare a străzilor I.H. Rădulescu (712.000 lei) şi B.H. Hasdeu (730.000 lei).
- Săptămâna viitoare se preconizează recepţia obiectivului de investiţii “modernizare drumuri de acces şi reţele edilitare în cartierul Erupţiei”, valoarea lucrării fiind de 2,185 milioane lei.
- Zilele viitoare vor începe lucrările de modernizare ale străzilor Plaiului, Ion Creangă şi Stânjeneilor.
- Au fost date ordinele de începere a lucrărilor la sensul giratoriu de la Complexul Fibec şi la amenajarea Lacului Bisericii, investiţiile urmând să demareze în două-trei săptămâni.
- A fost încheiat şi contractul pentru execuţia lucrării de reamenajare a parcării din zona Beiuş-Zorilor, termenul de finalizare fiind de 45 de zile.
- Se lucrează la întocmirea caietelor de sarcini pentru mai multe studii de fezabilitate incluse în bugetul local pentru acest an. În general este vorba despre modernizări de străzi şi introducerea canalizării.

Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF