CSM Câmpina a primit 8.483 mp pentru a-şi face o bază sportivă

Categorie: Administratie publica 31 august 2010

teren stadion CSM Câmpina a primit 8.483 mp pentru a şi face o bază sportivăTerenul în cauză este situat pe Strada Sălaj şi el a fost atribuit în folosinţă gratuită Clubului Sportiv Municipal Câmpina pe o perioadă de 10 ani. După cum a declarat recent preşedintele clubului, Virgil Guran, se intenţionează realizarea unei baze sportive care să includă un teren de fotbal cu tribună şi cu toate anexele necesare. Consilierii câmpineni au aprobat proiectul, dar nu înainte de a comenta câte ceva pe tema terenurilor din Câmpina. Istoria va reţine, însă, doar votul, nu şi comentariile.
Clubului condus de Virgil Guran i s-au pus două condiţii: să nu schimbe destinaţia terenului şi să obţină autorizaţia de construcţie în maximum doi ani. Primarul Horia Tiseanu şi câţiva consilieri au avut unele nelămuriri legate de proiectul privind atribuirea terenului. “În cererea clubului nu apare explicit ce se va realiza acolo. Am înţeles că va fi un teren de fotbal dintr-o discuţie cu Virgil Guran, dar în solicitarea care ne-a fost trimisă nu sunt detalii clare. Noi dăm terenul în folosinţă gratuită, nu-l vindem, nu-l concesionăm. Terenul intră, astfel, în categoria celor de utilitate publică şi cred că ar trebui să stabilim nişte clauze clare în contractul pe care îl vom semna cu CSM. Pentru că, nu vreau să ne trezim că dăm gratuit acest teren, iar clubul va face acolo şi vreo activitate privată, din care să scoată bani, ceva de genul închirierii terenului cu ora”, a afirmat primarul Tiseanu.

Gheorghe Tudor 12 CSM Câmpina a primit 8.483 mp pentru a şi face o bază sportivăConsilierul local, Gheorghe Tudor, fost primar, a propus un parteneriat public-privat între municipalitate şi clubul de fotbal: “Ne batem joc de terenurile Câmpinei. Dăm peste 8.000 mp cu o asemenea uşurinţă de parcă am da 8 mp. Eu cred că ar fi mai bine să aşteptăm legea parteneriatului public-privat, care trebuie să apară, să o studiem cu atenţie şi să o aplicăm în acest caz. Dăm terenuri pe bandă rulantă şi nu gândim deloc în perspectivă!”
Până la urmă, proiectul a fost aprobat (cu o singură abţinere - Gheorghe Tudor). Consilierii au fost de acord că în Câmpina nu există o bază sportivă modernă şi au recunoscut cu jumătate de gură că Baza Petrol, care aparţine CL, este departe de a fi ceea ce trebuie. Marian Nistor a venit şi cu altă idee, aceea de a fi reluate discuţiile cu Rafinăria “Steaua Română” în vederea preluării stadionului care aparţine acestei societăţi.

Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF