George Severin îşi mută cabinetul parlamentar

Categorie: Politica 26 august 2010

Severin George Severin îşi mută cabinetul parlamentarDeocamdată, nu se ştie unde. Cert este că Severin nu mai vrea să aibă cabinetul în sediul PD-L, partid din care a demisionat la începutul acestei săptămâni. Senatorul câmpinean a solicitat în scris Consiliului Local repartizarea unui spaţiu unde să poată fi amenajat un cabinet parlamentar. De preferabil, în Casa Tineretului. “Dacă nu se va putea acolo, atunci în altă parte. Dar aş dori să se ţină seama că reprezint, totuşi, o instituţie a statului, Senatul României”, a spus George Severin, într-o conferinţă de presă organizată astăzi la… Casa Tineretului. Dacă răspunsul administraţiei locale va întârzia, atunci senatorul proaspăt independent va instala un cort, în fiecare week-end, în parcul de la ceas, unde va acorda audienţe, cât vremea va permite.
De ce pleacă Severin din sediul PD-L, având în vedere că spaţiul în care funcţionează cabinetul parlamentar aparţine unei societăţi comerciale şi nu partidului, iar cu această societate a încheiat un contract de închiriere?! În primul rând pentru că ar fi fost penibil pentru toată lumea ca, după demisia din PD-L, George Severin să-şi menţină cabinetul în… sediul PD-L. Senatorul n-a spus asta, dar se subînţelege. Pe de altă parte, “nu mi se pare normal ca un cabinet de parlamentar să se afle într-un sediu de partid. Am ajuns la concluzia că lucrurile trebuie delimitate, mai ales că unii cetăţeni veneau cu reţinere la cabinet tocmai din acest motiv, că eram în sediul PD-L”, după cum susţine Severin. Întrebat de ce nu mai aşteaptă o perioadă şi apoi să-şi mute cabinetul la partidul spre care se va îndrepta, George Severin a afirmat că indiferent de decizia politică pe care o va lua, cabinetul său parlamentar nu va mai funcţiona într-un sediu de partid.

2 comentarii to “George Severin îşi mută cabinetul parlamentar”


 1. eddy spune:

  Incredibil dar adevarat !!!
  Sa iesi pe post si sa spui ca partidul din care pleci nu e in regula si sa nu-ti dai seama ca ai ajuns Senator de Romania cu ajutorul numelui lui Basescu si al PDL intrece orice. Trebuie sa-ti dai seama Domnule Severin ca din total voturi obtinute la alegeri numai 200 sau 300 au fost pe seama valorii personale. Sa speram ca oportunistii politici nu vor mai avea castig de cauza, sa speram ca nu mai pacaliti pe nimeni.

  RăspundeRăspunde
 2. Mariana Pascu spune:

  Domnule Severin de ce a durat atit sa va dati demisia din pdl, oare asa de grele au fost negocierile cu alte partide sau despartirea de pdl? Ma asteptam sa demisionati imediat dupa ce ati votat pentru motiune.

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF