În următoarele două săptămâni, trenurile vor circula pe un singur fir între Câmpina şi Comarnic

Categorie: Social 28 august 2010

CFR Călători informează, prin intermediul unui comunicat postat pe site-ul instituţiei, că de marţi (31 august) şi până la 11 septembrie va fi modificat programul de circulaţie a trenurilor pe distanţa Câmpina - Predeal. Nu vor fi afectate orele de plecare a garniturilor de călători din Bucureşti Nord şi Braşov, în schimb vor fi modificate orele de sosire şi plecare din staţiile intermediare. Înainte de efectuarea călătoriei, pasagerii sunt rugaţi să solicite informaţii despre circulaţia trenurilor în staţiile CFR sau la numărul de telefon 021/9521.  
Motivul acestori modificări este anunţat de Ministerul Transporturilor, tot prin intermediul unui comunicat de presă. Instituţia informează că marţi “vor începe lucrările de racordare a liniilor de cale ferată din zonă la noul pod feroviar peste râul Prahova, din oraşul Breaza. Operaţiunea va avea loc prin racordarea succesivă a unui fir la noul pod feroviar, circulaţia trenurilor prin zonă urmând să se desfăşoare pe celălalt fir. Lucrările de adaptare a instalaţiilor de semnalizare la noua configuraţie a liniilor vor cauza, inevitabil, unele modificări în graficul de circulaţie a trenurilor, de circa 15-20 de minute”.
Ministerului Transporturilor mai anunţă că anul acesta vor fi finalizate lucrările de modernizare şi reabilitare a celor 120 de poduri de pe linia Câmpina – Predeal, dar şi modernizarea liniilor şi instalaţiilor de cale ferată de pe tronsonul Comarnic – Predeal. Precizăm că aceste investiţii sunt finanţate în cea mai mare parte din fonduri europene. Lucrările sunt întârziate cu mai bine de un an.

2 comentarii to “În următoarele două săptămâni, trenurile vor circula pe un singur fir între Câmpina şi Comarnic”


 1. iulian spune:

  Intarzieri de numai 15-20 minute o iluzie a Ministerului Transporturilor. E un calvar sa circuli pe ruta Brasov – Campina de mai bine de 1,5 -2 ani. Intarzieri la trenurile care vin de la Brasov de 120 minute sau chiar mai mult bataie de joc din partea ministrului si acestui minister. Lucrarile tin de mai bine de 3 ani si probabil vor mai tine inca 1 an.
  Sunt de la Brasov la Campina cca. 80Km pe care un tren ii strabate in 4ore NU e posibil, ci doar lipsa de respect pentru cei care isi cumpara bilet si apeleaza la acest mijloc de transport (oricum sunt ff putin cei care mai apeleaza).
  Sa traim bine……..

  RăspundeRăspunde
 2. Sly spune:

  Corect este: intarziere 15-20 de minute peste cele 100 de minute care au devenit obisnuinta in fiecare zi !

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF