Pentru cine este pregătit postul de consilier II la Programe Europene?

Categorie: Administratie publica 18 august 2010

Pe site-ul Primăriei Câmpina a fost postat un anunţ privind organizarea unui concurs în vederea ocupării postului de consilier II la Serviciul de implementare proiecte finanţate din fonduri externe nerambursabile. Este adevărat că la acest serviciu există deficit de personal, însă condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească un candidat sunt chiar… interesante. Şi par a fi cu dedicaţie. Astfel, la concurs pot participa doar agenţii comunitari din structura Poliţiei Comunitare, care se află în preaviz. Candidatul trebuie să aibă studii superioare de lungă durată în domeniile economic, tehnic sau administraţie publică. Concursul va avea loc pe 26 şi 27 august, va consta în două probe (scrisă şi interviu), iar actele necesare pentru înscriere sunt o cerere şi diploma de licenţă. Acesta nu este primul concurs la care condiţiile stabilite atrag atenţia încă de la prima citire. Să ne reamintim doar concursul pentru postul de city manager, un post destinat mai întâi Jenicăi Tabacu, apoi, după schimbarea condiţiilor, lui Alin Moldoveanu.

2 comentarii to “Pentru cine este pregătit postul de consilier II la Programe Europene?”


 1. Niculina S. spune:

  Vreau si eu sa particip la concurs.Ghinionul meu este ca nu am fost politist comunitar, dar am fost sef serviciu investitii intr-o firma foarte mare,cu vechime de 20 ani,in prezent fiind la somaj, pentru restrangere de activitate.Am si cursuri de manager de proiect, sunt si masterand,dar degeaba, altii……….. merg inainte.

  RăspundeRăspunde
 2. codrut constantinescu spune:

  Pentru doamna care comenta cu amarciune uitati anuntul Fundatiei Zamolxis:
  Fundaţia Zamolxes angajează Coordonator Programe.
  Cerinţe: studii superioare, experienţă în domeniu, cunoştinţe limba engleza, experienţă în gestionarea şi implementarea activităţilor din proiecte pentru tineret/fonduri structurale, experienţă şi capacitate de a lucra cu oamenii, abilităţi de comunicare şi organizatorice, cunoştinţe temeinice de operare PC. Postul este disponibil în Câmpina.
  Persoanele interesate sunt rugate să trimita CV-ul însotit de scrisoarea de intenţie (în limba engleză) la adresa de e-mail office@zamolxes.ro sau prin fax la 0244.373.161 până la 31 august 2010.

  De asemenea exista un Centru de Informare si Consiliere in Cariera in Ploiesti
  tel. 0244 593 961 email:
  victoria.constantinescu@petrom.ro

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF