Horia Brenciu: “Fiecare câmpinean va pleca de la show-ul meu cu o amintire!”

Categorie: Eveniment 30 septembrie 2010

Horia Brenciu 2 site Horia Brenciu: Fiecare câmpinean va pleca de la show ul meu cu o amintire!Duminică seara, pe scena din centrul Câmpinei va urca Horia Brenciu. Şi va cânta împreună cu orchestra sa. De fapt, nu, nu va cânta. Va face… ce-i spune inima. Şi este exact ceea ce îi cere şi publicului câmpinean. Vă prezentăm în continuare un interviu în exclusivitate cu Horia Brenciu, un om, un artist căruia îi plac lucrurile simple.

Pe 3 octombrie, te aşteptăm la Câmpina, cu întreaga orchestră, pentru un spectacol care va încheia Festivalul „Serbările Toamnei” din acest an. Ai mai fost la Câmpina sau este primul concert aici?
Este primul dintr-o serie care va dura, sper, toată viaţa mea! Când am auzit că vom cânta la Câmpina, ne-am bucurat foarte tare! Ultima dată când am fost eu acolo, era într-o primăvară superbă… Îmi aduc aminte că l-am văzut, într-un spectacol, pe Gil Dobrică, Dumnezeu să-l ierte! Una dintre piesele pe care le vom cânta îi va fi dedicată!
Ce pregăteşte Horia Brenciu publicului din Câmpina?
M-am informat şi am înţeles că nu sunt impedimente în a ţine publicul lângă mine mai multe ore! Aşadar, neavând nici o interdicţie de timp, am pregătit peste 4 ore de spectacol şi încă şase melodii pentru bis-uri (râde)! Pot fi şi 7 rechemări în scenă, dacă publicul din Câmpina nu va dori să meargă la culcare! Vor fi piese de pe albumele mele „35” şi „37”. Alături de ele, câteva surprize internaţionale de maaaare răsunet! Mai multe nu vă pot spune, îmi pare rău. Secrete profesionale! (râde)
Horia Brenciu 1 site Horia Brenciu: Fiecare câmpinean va pleca de la show ul meu cu o amintire!Concertul de la Câmpina va fi un eveniment în aer liber, pe o scenă amplasată în Centrul Civic, deschis pentru toate categoriile de public, de la copii şi bunici, până la oficialităţi şi invitaţi din alte localităţi, din alte ţări. Cum crezi că vei fi primit?
Genul de concert pe care-l voi performa alături de orchestra mea este unul interactiv. Cred foarte mult că publicul este jumătatea muzicală a unui artist, în fiecare spectacol. Sunt unii câmpineni care mă vor descoperi chiar atunci, pe 3 octombrie. Alţii îşi vor întări părerea că sunt un pic mai nebunatic decât prevede legea! În orice caz, fiecare va pleca de la show cu o amintire… Schimbul pe care-l propun este ca noi să le dăm bucurie, iar ei –  aplauze. Mi se pare un troc cinstit, nu?
Cu ce va fi diferit de un concert desfăşurat într-un club, de exemplu?
Este frumoasă intimitatea clubului, dar minunăţia de aer liber le întrece pe toate! Tsunami-ul emoţional pe care ţi-l pot da miile de oameni este de nedescris. Abia aştept să mă duc printre ei, să-i aud şi să-i cunosc. Poate cineva va dori să şi cânte o piesă de-a mea, la microfon… Cine ştie?! În orice caz, toate reclamaţiile mi le puteţi trimite pe blogul meu, www.horiabrenciu.ro sau să-mi scrieţi negru pe alb chiar pe pagina mea de Facebook (HORIA BRENCIU fan page)! După cum vedeţi, sunt extrem de transparent.
Ştii că se poartă chestia asta cu… mesajele. Deci, un mesaj pentru publicul din Câmpina…
Dragii mei prieteni din Câmpina, până pe 3 octombrie, vreau să repetaţi următoarele cuvinte: „Când sunt cu tine şi mă simt bine, FAC CE-MI SPUNE INIMA!”. Sfatul ăsta o să vă fie util atât în seara concertului, cât şi în viaţa fiecăruia dintre voi.

Etichete:

6 comentarii to “Horia Brenciu: “Fiecare câmpinean va pleca de la show-ul meu cu o amintire!””


 1. D Mihaela spune:

  Horia, felicitari! Imi pare bine ca un om de varsta mea a ales- in Romania zilelor noastre- sa nu faca compromisuri…ci sa faca exact ceea ce-i dicteaza inima. Este un mare lucru sa-ti poti permite luxul asta oriunde in lume. De aceea inca o data : FELICITARI.

  PS: piesa “Paris” este bestiala, mi-as dori sa o am – de obicei ascult Smooth Jazz (daca nu e smooth jazz e musai Metallica, sorry) si sunt indragostita (si) de genul asta de muzica.

  RăspundeRăspunde
 2. Florin spune:

  Campinenii au mare noroc ca vor petrece seara impreuna cu Horia si orchestra. Le urez distractie placuta, iar pentru Horia spun ca concertele lui sunt incendiarrrrreeee!

  RăspundeRăspunde
 3. Geanina spune:

  Horia abia astept concertul!!!Te asteptam de multa vreme la Campina, era si timpul sa vii!

  RăspundeRăspunde
 4. Dani Mihai spune:

  daca nu ploua, stam pina dimineatza Horia! hai odata!

  RăspundeRăspunde
 5. Adrian spune:

  ma bucur ca s-a gandit cineva sa-l cheme pe Horia Brenciu la Campina, cam tarziu, da’ bine ca a avut cineva ideea asta; adica a fost bun sa prezinte o actiune de doi bani anul trecut sau acu’ doi ani, da’ nu era bun sa cante!

  RăspundeRăspunde
 6. stefan spune:

  Horia esti cel mai tere!Concertul de la Campina a fost fenomenal,ne-ai lasat fara cuvinte.Tine-o tot asa;)Iti multumim pentru acest concest superb.

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF