Intrăm sau nu în grevă?

Categorie: Administratie publica 14 septembrie 2010

Iulian Anton1 Intrăm sau nu în grevă?Aceasta este întrebarea pe care şi-o adresează angajaţii din Primăria Câmpina. Deocamdată, nimeni nu le poate da un răspuns. Chiar dacă Sindicatul Naţional al Funcţionarilor Publici a anunţat că declanşează grevă generală pe termen nelimitat din 27 septembrie, la Câmpina situaţia este alta. Sindicatul de aici este afiliat la altă organizaţie - Federaţia Naţională a Sindicatelor din Administraţie, care nu a luat o decizie cu privire la proteste. Astăzi, liderul sindicatului din Primăria Câmpina, Iulian Anton, a primit o adresă de la FNSA prin care este anunţat că săptămâna viitoare, la Ploieşti, va avea loc o şedinţă în cadrul căreia se va discuta despre posibilitatea intrării în grevă şi despre un eventual calendar al protestelor. Iulian Anton ne-a declarat că, dacă la nivel de federaţie se ia decizia declanşării unor proteste, vor trebui parcurşi mai întâi paşii prevăzuţi de lege şi abia apoi intrarea în greva generală. Oricum, se pare că sindicatele funcţionarilor publici nu sunt pe aceeaşi lungime de undă în privinţa protestelor, deşi angajaţii din sistem sunt foarte nemulţumiţi de reducerea salariilor şi disponibilizările din sistem. În timp ce SNFP anunţă grevă generală, SED LEX se opune protestelor, iar FNSA nu a luat, încă, nici o decizie.

3 comentarii to “Intrăm sau nu în grevă?”


 1. Aciduzzu' spune:

  Intotdeauna domnul Iulian Anton urmareste a se parcurge toti pasii prevazuti de lege pentru o eventuala intrare in greva ! Pana cand toti acesti pasi se vor parcurge, dansul va sta linistit ! Salariul sau, bun dealtfel, curge! Nu deranjeaza pe tatucul portocaliu, e liniste in primarie, toata lumea ride canta si danseaza ! Chiar nu intelegeti ca acest domn a fost ales presedinte de sindicat, tocmai pentru ca tatucul suprem, portocaliu, sa aiba asigurata linistea ? Chiar nu intelegeti ca pe acest domn nu-l intereseaza situatia materiala, de doi lei, a membrilor sai de sindicat, ci linistea portocaliului sef ? Aveti idee ce salariu are acest domn, in raport cu salariile de patru – cinci sute de lei pe care le castiga membrii sai de sindicat, cu studii superioare ? Peste 2500 de lei ! Si atunci cum sa-l intereseze de salariati ? Lui sa-i fie bine ! Alta data nu-i mai luati interviu ! O sa auziti vesnic aceeasi placa ! LINISTE ! CIUMA PORTOCALIE TREBUIE SA LUCREZE IN LINISTE !

  RăspundeRăspunde
 2. Sorin T. spune:

  Sa fim seriosi, la primaria Campina si cand s-a protestat, de fapt, s-au facut ca protesteaza. Si sa nu uitam cati dintre angajati sunt de-ai lui Tiseanu, doar o privire sa va aruncati pe organigrama. Ati uitat ce probleme ati avut cu unii din ei in sectiile de votare? Nu cred ca le convine situatia in care se afla cu banii dar nici nu deschide vreunul gura sa zica ceva decat intre ei. Asta e, sa iasa altii la greva si poate obtin si cei din campina ceva, desi slabe sperante sa obtina cineva ceva de la cei care ne conduc acum.

  RăspundeRăspunde
 3. anton spune:

  Cand luau sporuri peste sporuri era bine! In spitale salariile sunt de mizerie, nu sunt medicamente… Consilierii locali, angajatii primariei , primarul cheltuie sute de mii de euro pe excursii in Elvetia, Macedonia, Turcia. Primarul isi duce la mae … pe banii primariei. Bolnavii in spitale nu au nici mancare suficienta!

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF