Monica Anghel şi Bogdan Miu se oferă să prezinte gratuit “Serbările Toamnei”

Categorie: Social 21 septembrie 2010

Monica Anghel si Bogdan Miu Monica Anghel şi Bogdan Miu se oferă să prezinte gratuit Serbările ToamneiCei doi realizatori ai matinalului “Deşteptarea” de la Europa FM pun, însă, o condiţie: banii care li s-ar cuveni să fie donaţi Şcolii Ajutătoare pentru copii din cadrul Spitalului Voila. În această dimineaţă, la emisiunea pe care o realizează, Monica Anghel (la telefon) şi Bogdan Miu (din studio) au vorbit despre problemele financiare ale Şcolii Ajutătoare, despre lipsa banilor pentru cărţi şi rechizite, despre faptul că Spitalul Voila abia reuşeşte să acopere cheltuielile cu utilităţile pentru şcoală. Cei doi s-au oferit să fie prezentatori la Festivalul “Serbările Toamnei”, dacă şi Primăria Câmpina este de acord cu acest lucru, iar banii care li s-ar cuveni să fie donaţi Şcolii Ajutătoare. 
Chiar dacă gestul lor este frumos şi ar fi de… folos, este puţin probabil să-i vedem la Câmpina, prezentând festivalul. Surse din cadrul Primăriei ne-au declarat că există deja un prezentator pentru “Serbările Toamnei”, un DJ de la un post de radio din Braşov, ales de firma Zebra Communication, care se ocupă de organizare. Pe de altă parte, se spune că la Şcoala Ajutătoare nu ar trebui să lipsească banii necesari, deoarece de la buget au fost alocate fonduri pentru această instituţie, prin intermediul Şcolii 3, care este centru financiar. În cazul în care se va schimba ceva în această poveste, vom reveni asupra subiectului.

un comentariu to “Monica Anghel şi Bogdan Miu se oferă să prezinte gratuit “Serbările Toamnei””


 1. Simion Ion spune:

  Numele meu este Simion Ion. Nu cer un ajutor material….Am nevoie in primul rand de un ajutor moral. Stiu ca multi parinti sunt disperati, ca sa mai pot scrie si eu ca sunt un tata disperat.
  Am un copilas de 9 ani, care de la varsta de 2 ani si jumatate este foarte bolnav si nu i se poate da un diagnostic, am fost la cele mai importante clinici din Romania cu el pentru investighatii si analize detaliate, a fost pus inclusiv la cele mai performante aparate ( in Bucuresti, Tg-Mures, Cluj-Napoca)
  Resursele materiale imi sunt aproape epuizate insa daca este nevoie suntem in stare sa pierdem tot ce avem doar pentru AFLAREA DIAGNOSTICULUI. Copilul din punct de vedere medical este perfect sanatos insa face dee crize care l trezesc din somn, ii paralizeaza manuta stanga, piciorusul stang si i se zbate ochisorul stang. Ma fac repetata..este un copil perfect sanatos din toate punctele de vedere crizele nu sunt epileptice, si totusi face aceste crize foarte dese (care-l trezesc din somn).
  Va rog din sufletul meu ajutati-ne prin puterea dumneavoastra.
  Nr contact 0768319037

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF