Social

Poliţiştii îl vor pe Traian Băsescu în Piaţa Victoriei

Protest politieCâteva mii de poliţişti şi angajaţi ai penitenciarelor, printre care se numără şi aproximativ 300 din Prahova, protestează la această oră în Piaţa Victoriei din Bucureşti. Poliţiştii vor ca preşedintele Traian Băsescu să vină şi să discute cu ei despre problemele din teritoriu, despre reducerea salariilor şi condiţiile proaste de muncă. În caz contrar, protestatarii susţin că la ora 12.00 vor pleca spre Cotroceni. Protestele poliţiştilor au început încă de luni, când au decis să-şi reducă activitatea cu 25%, procentul banilor pierduţi la salariu. Totodată ei nu mai participă la audieri în dosarele penale, nu mai dau amenzi şi nu mai dirijează circulaţia. (sursă foto – Mediafax)

UPDATE 1 – Poliţiştii au mers în marş până la Cotroceni, unde o delegaţie a lor a discutat cu unul dintre consilierii preşedintelui Băsescu. Şeful statului nu s-a aflat astăzi la Cotroceni.

UPDATE 2 – Printr-un comunicat de presă, IJP Prahova informează că la protestele de la Bucureşti au mers numai cadre aflate în timpul liber sau în concediu de odihnă, „restul personalului desfăşurându-şi activitatea în conformitate cu prevederile legale”.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *