Senatorul George Severin este membru PSD. Cu acte în regulă…

Categorie: Politica 13 septembrie 2010

Severin 14 Senatorul George Severin este membru PSD. Cu acte în regulă...În urmă cu puţin timp s-a încheiat conferinţa de presă susţinută la Bucureşti de preşedintele PSD, Victor Ponta. O conferinţă organizată după şedinţa Biroului Permanent Naţional al partidului şi în cadrul căreia s-a anunţat, printre altele, trecerea senatorului câmpinean, George Severin, la PSD. O mişcare despre care se vorbeşte de mai bine de o lună şi care, iată, se confirmă oficial. În august, când a demisionat din PD-L, Severin spunea că va rămâne o perioadă independent, apoi va alege o nouă formaţiune politică, deoarece “sunt conştient că nu-mi pot îndeplini mandatul în afara unui grup parlamentar, în afara unui partid”. Şi când multă lume se aştepta să aleagă PNL, cu care, de altfel, a şi negociat, a ales social-democraţia. Într-un fel, senatorul câmpinean a dat de înţeles, printre rânduri, că va merge spre PSD în momentul în care a afirmat că în alegerea sa va conta şi situaţia politică locală, relaţia cu conducerea locală a unei formaţiuni politice. S-a întâmplat la finele lunii trecute, când a demisionat din PD-L.
Totuşi, poate constitui o surpriză trecerea la PSD având în vedere o declaraţie făcută de George Severin la începutul lunii iunie a acestui an. Senatorul spunea atunci: “Să fie clar, nu mă duc la PSD! Eu am fost şi sunt un om de dreapta. Da, sunt şi oameni de calitate în PSD, am prieteni acolo, dar politic nu gândim la fel. La PNL… În politică e bine ca niciodată să nu spui niciodată. Totuşi, acolo este o echipă judeţeană de conducere cu care nu mă înţeleg şi din cauza căreia am părăsit PNL”.

Declaraţii făcute la conferinţa de presă de astăzi:

Victor Ponta: “Faptul că ambii senatori care au fost aleşi la propunerea PD-L în Prahova (Iulian Bădescu şi Georgică Severin) sunt astăzi alături de noi demonstrează că acolo e ceva foarte putred şi probabil că şi alţi parlamentari care nu vor mai accepta lucrurile ilegale şi abuzive comise de lideri PD-L vor veni alături de noi”.

George Severin: “Am ales PSD pentru că, în momentul actual, cred că prioritatea numărul unu a politicienilor români este aceea de a nu permite ca această criză economică, care există indiferent de dorinţa noastră sau nu, să fie folosită ca un pretext pentru instalarea unui regim autoritar, a unui regim de dictatură, pe care îl vedem foarte clar că, sub o formă sau alta, preşedintele Băsescu îl favorizează”.

9 comentarii to “Senatorul George Severin este membru PSD. Cu acte în regulă…”


 1. misu spune:

  Imi pare rau ca te-am votat domnule severin

  RăspundeRăspunde
 2. CAMPINEANU spune:

  Inca odata Bita Severin a ales cu inima ! Campinenii apreciaza asta si te vor sprijini.

  RăspundeRăspunde
 3. Geanina spune:

  PSD nu mai e ce a fost dar e departe de ceea ce ar trebui sa fie. Severin e un politician care trebuie sa faca compromisuri ca sa ramana acolo, in fata. Asa fac toti. Doar nu crede cineva ca a ales pentru binele nostru.

  RăspundeRăspunde
 4. Danutz spune:

  ce a oferit Severin si ce i-au promis pesedistii, asta e intrebarea; bine, doua intr-una, da’ asa treaba.

  RăspundeRăspunde
 5. cristy spune:

  felicitari domnule severin.tot respectul meu…

  RăspundeRăspunde
 6. Alu spune:

  Bravo domnule Severin, cu putin noroc veti “migra” pe la toate partidele din politicul romanesc, ce sa ii faci, daca e de ros osul, sa fie pana la capat. Bafta si…..suntem satui de voi bai “politicienilor”.

  RăspundeRăspunde
 7. relu spune:

  Cand ati ajuns senator cu ajutorul numelui Basescu si al PDL nu ai stiut ca sunt dictatori?
  Din pacate dumneata nu esti nici dictator si nici de buna credinta… adica nimic si din nimic este nimic in aceasta tara !!!
  PSD, ai mai pierdut niste voturi la Campina crezand totusi ca o sa castigi vreo 5-6 maxim!!!

  RăspundeRăspunde
 8. Mariana Stroe spune:

  Dle Severin ma tem ca o sa-l ajungeti pe dl Anghel la numarul de partide bifate in cariera politica. Oare ati constientizat ca de acum inainte nici in gand nu mai puteti spune ca sunteti om de dreapta?

  RăspundeRăspunde
 9. DGM spune:

  Oameni de nimic! Zero caracter = zero constiinta = zero valoare! Asa sunt toti politicienii campineni, incepand cu Tiseanu si avand in coada listei Consilierii locali care nu sunt cu nimic mai buni decat Severin, Anghel sau Tiseanu! Mare pacat pentru orasul nostru ca este condus de astfel de hahalere!

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF