“Vom avea iar căruţe pe străzi şi cai legaţi la cârciumă!”

Categorie: Administratie publica 30 septembrie 2010

Ion Dragomir 121 Vom avea iar căruţe pe străzi şi cai legaţi la cârciumă!Afirmaţia îi aparţine viceprimarului Ion Dragomir. Acesta se declară îngrijorat de faptul că nu prea mai are cine să intervină pentru a strânge caii şi a-i amenda pe căruţaşi. “După reducerea personalului de la Poliţia Comunitară, iată că ne confruntăm din nou cu problemele pe care le rezolvasem la un moment dat. Au reapărut atelajele hipo pe străzile din municipiu şi au reapărut caii de domeniul public. Agenţi comunitari nu mai vedem, însă, pe stradă!”, a declarat viceprimarul.
Ion Dragomir spune că există riscul ca situaţia să scape de sub control şi să “călcăm din nou în bălegar pe trotuare, să vedem din nou caii legaţi la cârciumi”. Poliţia Comunitară intervine doar dacă sună cineva şi anunţă o problemă anume. “Trebuie să găsim o soluţie pentru a-i descuraja pe cei cu căruţe şi pe cei care-şi lasă iar caii liberi prin oraş. Ei ştiu că nu intervine nimeni şi îşi fac de cap. Trebuie să discutăm din nou cu Poliţia Comunitară să urmărească mai atent această situaţie!”, a mai afirmat viceprimarul Ion Dragomir.

Şi din nou, despre câini
O altă problemă (de fapt, o mai veche problemă) este cea legată legată de câinii comunitari. Sunt strânşi unii, dar apar alţii. “Anul acesta, de pe străzile din Câmpina am strâns 335 de câini comunitari. Şapte au fost adoptaţi, iar ceilalţi au fost duşi la Boldeşti. În bugetul local mai avem bani pentru strângerea a încă 63 de câini. Problema este că, în continuare, cineva descarcă maidanezi în Câmpina. Avem sesizări de le cetăţeni cu privire la diverse maşini din care sunt descărcaţi câini. Referitor la adăpostul de la Zorile, acesta este aproape gata. Ne trebuie un medic veterinar şi o hotărâre a Consiliului Local prin care să-i punem acestui medic la dispoziţie spaţiul respectiv”, a declarat Ion Dragomir.
Viceprimarul dă vina pe Fundaţia pentru Protecţia Câinilor Comunitari pentru aducerea maidanezilor din alte localităţi în municipiul Câmpina. Dar sunt şi voci care susţin că în această poveste sunt implicate şi alte organizaţii.

Etichete:

2 comentarii to ““Vom avea iar căruţe pe străzi şi cai legaţi la cârciumă!””


 1. CAMPINEANU spune:

  unde si cum sunt repartizati agentii doamnei Carmen ca pe strazi nu se prea vad ?!?

  RăspundeRăspunde
 2. utilul spune:

  CARE AGENTI? CA NU MAI SUNT…

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF