Administratie publica

A fost aprobat PUD-ul pentru Kaufland

KauflandComisia de avizare a municipalităţii câmpinene a aprobat planul urbanistic de detaliu (PUD) pentru accesul la viitorul complex comercial Kaufland. Cu alte cuvinte, după o aşteptare lungă şi destul de tensionată, concernul Kaufland poate construi magazinul, fără să se mai gândească la problema accesului. Principala cale de acces va fi din Bulevardul Nicolae Bălcescu, unde se va realiza o bandă de preselecţie. Autorităţile locale speră, totuşi, ca „grosul” clienţilor să intre la Kaufland prin Strada Sălaj. 
„Sper ca soluţia cu banda de preselecţie să nu ne creeze probleme în trafic. Probabil că mulţi clienţi vor prefera… o scurtătură, pe străzile Ecaterina Teodoroiu şi Orizontului, care sunt reabilitate şi se circulă bine, cu intrare la Kaufland prin spate, pe Strada Sălaj. Cred că o mare parte a traficului se va realiza pe acolo”, a declarat primarul Horia Tiseanu.
Reamintim că, la începutul acestui an, discuţiile dintre conducerea Kaufland şi reprezentanţii administraţiei publice locale au intrat într-un impas tocmai din cauza accesului la magazin. Reprezentanţii Kaufland doreau ca intrarea în centrul comercial să se facă printr-un sens giratoriu, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, Primăria nefiind de acord cu poziţionarea acestuia şi recomandând realizarea sensului giratoriu în zona troiţei de la intrarea în cartierul Slobozia. Până la urmă, Kaufland a acceptat realizarea unei benzi de preselecţie pe Bulevardul Bălcescu în locul sensului giratoriu dorit iniţial.

1 Comment

  1. Georgica says:

    Bravos,admine,as fi curios din ce bani esti platit ca sa scoti de pe un forum deschis,sau asazis deschis comentariul meu,nu era decat opinia unui cetatean al acestei urbe .
    Concluzia este ca va deranjat parerile cetatenilor si va este frica de acest lucru–un sfat pentru cei care ne pun calus la gura,roata se intoarce si nu o sa mai fiti pe val.

    Sa va fie rusine ca stergeti de pe forum comentariile noastre ,a deranjeaza?
    Era un comentariu din care se poate invata si tu admine si cei care te platesc , nu era nimic injurios dar era adevarat, va este frica de adevar?
    Nu uita sa-l stergi si acest comentariu.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *