“Consilierii de la PNDC joacă la mai multe capete!”

Categorie: Politica 14 octombrie 2010

PSD Zagan si Severin Consilierii de la PNDC joacă la mai multe capete!La şedinţa extraordinară de ieri a Consiliului Local Câmpina, consilierul PSD Horaţiu Zăgan a ridicat din nou problema funcţionării CL în efectiv incomplet, după ce Alin Moldoveanu a devenit consilierul personal al primarului. Şi tot nu a primit răspuns. Astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă organizate la partid, Zăgan a revenit asupra subiectului şi a spus că va verifica situaţia exactă a PNDC şi dacă există posibilitatea legală ca un consilier local să înceapă demersurile pentru ocuparea locului vacant din CL.
“Eu am tot ridicat această problemă cu zâmbetul pe buze, dar e o treabă foarte serioasă şi foarte gravă. De aproape şase luni, Consiliul Local Câmpina funcţionează cu un consilier mai puţin pentru că aşa vrea cineva. Nimeni nu mi-a dat nici un răspuns până acum. Motiv pentru care noi vrem să verificăm dacă poate face şi altcineva, cu excepţia primarului, un proiect de înlocuire a consilierului care a demisionat. Trebuie să vedem care e modalitatea legală şi care este situaţia exactă a PNDC. Din punctul meu de vedere, echipa de la PNDC joacă la mai multe capete până în ultima clipă. E adevărat, nu decid ei, consilierii locali veniţi de la PNDC, ci şeful lor, Florin Anghel!”, a declarat Horaţiu Zăgan.
La rândul său, senatorul George Severin a afirmat: “Eu am văzut clar adeziunile scrise ale consilierilor ex-PNDC la PD-L. Echipa de la PNDC e ca o trupă paramilitară care merge unde e nevoie, unde e trimisă. Starea asta de incertitudine e alimentată intenţionat, pentru ca aceşti oameni să facă pasul, la nevoie, spre UNPR sau în funcţie de alte socoteli ale celui care îi conduce”.

un comentariu to ““Consilierii de la PNDC joacă la mai multe capete!””


 1. KOKO spune:

  Prost titlu ,asta titlu:”Alin Moldoveanuuuuuuuuuuu”joaca si ii joaca pe consilierii fostului PNDC la doua capete doar sa-i fie lui bine. Ce se mai aude cu centralele termice cumparate nelegal de Moldoveanu si suita fosta PNDC actuala PDL .Bai fratilor prosti sunt astia din PDL ca accepta marea magarie Moldoveanu&Co sunt mai tari decat prostii din PDL care dorm si asteapta ‘para malaiata’.Tisene ti-se pregateste ceva fii HAPPY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF