Încă un episod din serialul “Evacuarea Fundaţiei Doctor Dinu”

Categorie: Administratie publica 19 octombrie 2010

Evacuare fundatie 1 Încă un episod din serialul Evacuarea Fundaţiei Doctor DinuReprezentanţii Primăriei Câmpina şi executorul judecătoresc au revenit astăzi la sediul Fundaţiei “Dr. Dinu” pentru evacuarea spaţiului. Şi nu s-au dus cu mâna goală, ci cu un… camion şi mai mulţi angajaţi ai Atelierului de reparaţii străzi pentru a încărca bunurile şi a elibera imobilul. Numai că, nici reprezentanţii fundaţiei nu au stat degeaba. Ei au prezentat un document din care reiese că pe rolul Judecătoriei Câmpina există o cerere prin care se contestă executarea silită. Până la soluţionare, evacuarea este sistată.

Vă reamintim că Primăria a câştigat procesul intentat în 2007 Fundaţiei ”Dr. Dinu” pentru rezilierea contractului şi eliberarea spaţiului. Conducerea fundaţiei a refuzat să se mute din imobil şi astfel s-a ajuns la… executorul judecătoresc. Evacuare fundatie 2 Încă un episod din serialul Evacuarea Fundaţiei Doctor DinuLuna trecută, reprezentanţii Primăriei şi executorul judecătoresc s-au dus la sediul din Bulevardul Culturii pentru a inventaria bunurile existente în vederea evacuării. Fundaţia a primit atunci un  termen de graţie pentru a părăsi imobilul. Termenul de graţie a expirat, iar astăzi s-a reluat… circuitul.
Reprezentanţii Primăriei aveau două soluţii: fie ridică bunurile şi le depozitează temporar în alt spaţiu, fie pun sigiliu pe clădire, iar fundaţia îi anunţă când doreşte să-şi ridice bunurile. Dar nu s-a întâmplat nimic, pentru că preşedintele fundaţiei, doctorul Adrian Dinu, a prezentat documentul de la Judecătorie, iar până când contestaţia nu se soluţionează, evacuarea nu e posibilă.

Iulian Anton, şeful Biroului Juridic din Primăria Câmpina: “Este legală contestarea executării, dar pe fond sentinţa prin care fundaţia trebuie să elibereze spaţiul rămâne definitivă. Pentru că este o sentinţă definitivă şi inatacabilă. Contestaţia nu face decât să amâne deznodământul. În mod normal, această contestaţie ar trebui să se soluţioneze la primul termen (29 octombrie)“.
Dr. Adrian Dinu, preşedintele Fundaţiei “Dr. Dinu” – “În acest imobil funcţionează două entităţi juridice diferite – cabinetul medical individual şi fundaţia sub patronajul căreia îşi desfăşoară activitatea şcoala postliceală sanitară. În 2007, când ne-a acţionat în instanţă pentru evacuarea spaţiului, Primăria a folosit ca pretext intenţia de mutare a Grădiniţei 9 în acest spaţiu. Acum nu mai există acest motiv, pentru că situaţia grădiniţei s-a rezolvat. Şi oricum, spaţiul acesta nu e pretabil pentru o grădiniţă, pentru că, ani la rând, aici s-a desfăşurat activitate de radiologie. Eu am făcut nenumărate cereri pentru a mi se vinde acest spaţiu, pe care tatăl meu l-a folosit încă din 1975 şi pe care eu îl folosesc de mulţi ani. Aici am cabinetul medical, iar toate cabinetele din Câmpina au fost vândute medicilor, numai mie nu mi se permite acest lucru. N-aş vrea să pun toate acestea pe seama faptului că în Câmpina există două şcoli postliceale sanitate – “Dr. Dinu” şi “Amus”, unde primarul Horia Tiseanu este membru!”

Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF