Kaufland dă 200.000 euro pentru Spitalul Municipal. Primarul şi Consiliul de Administraţie au stabilit priorităţile

Categorie: Administratie publica 23 octombrie 2010

Tiseanu Kaufland dă 200.000 euro pentru Spitalul Municipal. Primarul şi Consiliul de Administraţie au stabilit priorităţilePentru că a ajuns la o înţelegere cu administraţia câmpineană în privinţa accesului la viitorul complex comercial, conducerea Kaufland a anunţat că doreşte să contribuie financiar la sprijinirea comunităţii locale. Astfel, Kaufland va sponsoriza cu 200.000 euro Spitalul Municipal Câmpina. “Împreună cu Consiliul de Administraţie al spitalului am mers prin toată instituţia pentru a vedea unde sunt probleme şi care ar fi priorităţile. Am văzut toate secţiile, holurile şi cabinetele şi am găsit situaţii diferite”, a declarat primarul Horia Tiseanu.  
La Pediatrie şi Neonatologie, de exemplu, ar fi nevoie doar de unele reparaţii la instalaţiile sanitare. La Chirurgie se impune o igienizare completă, iar la Obstetrică-Ginecologie trebuie schimbată tâmplăria din lemn cu termopane. Cabinetul ORL are nevoie de mobilier, iar Secţia de Urologie, mutată recent de la Poiana, este în curs de amenajare. La Radiologie ar trebui modernizate grupurile sanitare, iar la Terapie Intensivă este nevoie de izolaţie termică, deoarece, pe alocuri, a apărut igrasie din cauza infiltrării apei. “Mai multe probleme sunt la etajul patru, la Boli Interne. Aici trebuie să intervenim cu mai multe fonduri pentru că nevoile sunt mari: geamuri şi uşi termopan, zugrăveală, mobilier. În plus, instalaţiile sanitare sunt în stare jalnică şi trebuie schimbate. Conducerea spitalului a modernizat alte secţii mai importante şi mai… delicate, să zicem, motiv pentru care a lăsat la urmă Bolile Interne”, a mai spus Horia Tiseanu.

Spitalul Municipal Campina 8 Kaufland dă 200.000 euro pentru Spitalul Municipal. Primarul şi Consiliul de Administraţie au stabilit priorităţileInstalaţia de încălzire şi rezervorul de apă, prioritare… anul viitor
Primarul nu ştie dacă banii de la Kaufland vor ajunge pentru toate lucrările care se impun în spital. În cazul în care va fi nevoie de fonduri suplimentare, acestea ar putea fi alocate de la bugetul local, anul viitor. În momentul în care se vor primi banii de la Kaufland, conducerea spitalului va demara selecţiile de oferte şi se va trece la treabă. Dar Spitalul Municipal mai are două probleme mult mai costisitoare. “Instalaţia de încălzire trebuie schimbată. Caloriferele sunt foarte vechi, sunt colmatate, au piatră. Trebuie să le schimbăm şi va costa destul de mult. Şi mai trebuie un rezervor de apă, astfel încât, în cazul unor avarii sau lucrări la reţele, spitalul să aibă asigurată rezerva de apă. Aceste probleme le vom considera priorităţi în 2011″, a declarat primarul Tiseanu.

5 comentarii to “Kaufland dă 200.000 euro pentru Spitalul Municipal. Primarul şi Consiliul de Administraţie au stabilit priorităţile”


 1. CAMPINEANU spune:

  Daca primarul si ceilalti ar fi fost de acord de la inceput cu acest hipermarket acum eram departe !! Da-i Doamne cui trebuie mintea de pe urma ! Kauflandul nu va fi portocaliu niciodata, dar va da locuri de munca campinenilor si multe alte avantaje.

  RăspundeRăspunde
 2. utilul spune:

  NU MI SE PARE NORMAL CA O FEMEIE CARE TOCMAI A NASCUT SA SE SPELE CU APA RECE.

  RăspundeRăspunde
 3. anonim spune:

  nu e prima data cand aveti o mare problema cu cifrele si moneda……..este vorba de 200000 lei, NU euro.

  RăspundeRăspunde
 4. admin spune:

  Daca este o greseala la suma, ea nu ne apartine. S-a anuntat in conferinta de presa a Primariei ca este vorba despre 200.000 euro, lucru confirmat si de catre reprezentantii Kaufland. De fapt, ne dam seama de unde provine eroarea dvs. In prima faza, primarul a spus ca sponsorizarea este de 2 miliarde lei vechi. Putin mai tarziu s-a corectat si a mentionat ca suma corecta este 200.000 euro.

  RăspundeRăspunde
 5. Georgica spune:

  Cred ca dom Tiseanu a confundat supermaketurile si amplasarea sensului giratoriu,cred ca in dreptul Kauflandului mergea sensul giratoriu si nicicum in dreptul jalnicului Fibec,dar toti mancam din acceasi mana,si influenta isi spune cuvantul.
  Apropo,mi-am adus aminte de acum un an interventia unei distinse doamne la tv-ul local intr-una dintre sedintele de consiliu local cand doamna consilier se opunea cu vehementa la instalarea unui sens giratoriu in dreptul Kaufland–nu suporta ideea (auzi tu) ca intra prin curtea Kaufland cand isi aduce prietenii de la aeroport.
  Doamna draga orice investitie de genul acesta in urbea noastra este in interesul comunitatii nu numai a unei singure persoane,acest supermarket ca si Penny,Carffour si alti retail-ri aduc comertul civilizat intr-o Romanie bantuita de interese ,coruptie si nepotisme.
  Este una dintre vestile bune care apar odata la 5 ani,este super sa poti sa alegi de unde sa iti faci cumparaturile si sa nu fi obligat si constrans sa alegi o singura varianta.
  Cand sa deschis PennyMarket unu dintre marile concerne REWE, sa gandit autoritatile locale ca puna la iesirea din parcarea propietate privata ,adica a magazinului un sens obligatoriu la dreapta cu toate ca tu client trebuia sa ajungi la Banesti sau Urleta ,mai precis trebuia sa ajungi la Complexul Fibec si acolo sa intorci,este frumos domnilor edili,speram ca pe viitor nu ne mai faceti vre-o surpriza si cu Kauflandul,si sincer nu vad de ce se insista pe intrarea din Salaj,faceti mai fratilor lucrurile bine de la inceput,peste tot in Europa intrarile la magazinele de genul acesta sunt cu sens giratoriu,poate totusi se vor schimba lucrurile intre timp.
  Sper ca nu am deranjat pe nimeni cu parerea mea si daca da ,acesta este un forum liber si daca nu putem sa luam legatura altfel cu dom primar si domnii consilieri macar prin intermediul acesta sa ne spunem si noi pasurile.
  PS Pe cand la noi in muncipiu TOYOTA,NIKE sau alti investitori?
  Este o gluma si luati-o ca atare,nu va incruntati

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF