Consilierii PSD vor vota proiectul cu străzile propuse pentru canalizare, dar…

Categorie: Administratie publica 5 noiembrie 2010

Consiliul Local Câmpina se va întruni, săptămâna viitoare, în şedinţă extraordinară pentru a aproba, printre altele, un nou proiect din seria celor cerute de Agenţia de Dezvoltare Intercomunitară. De această dată, CL va trebui să aprobe lista străzilor la care se vor executa lucrări de extindere sau reabilitare a reţelei de canalizare, în cadrul proiectului mai amplu finanţat de Uniunea Europeană şi care se va derula prin intermediul HidroPrahova. După cum scriam zilele trecute, lista întocmită de Agenţia de Dezvoltare Intercomunitară (ADI), mai exact de proiectantul investiţiei (ILF Consulting Engineers), cuprinde multe inexactităţi, străzi pe care există canalizare figurând la cele necanalizate.

Zagan si Tudor1 Consilierii PSD vor vota proiectul cu străzile propuse pentru canalizare, dar...“O listă făcută din birou, fără consultarea autorităţilor locale”
 ”Am avut o întrunire a Comisiei de Buget Finanţe din cadrul CL şi am analizat lista străzilor. Sunt destule erori aici şi am cerut o listă actualizată. Ni s-a spus din partea ADI că oricum nu se mai poate interveni la listă pentru că studiul de fezabilitate se află deja la Ministerul Finanţelor pentru avizare. Eu cred că această listă s-a făcut din birou şi fără ca autorităţile locale să fie consultate. Vom vota proiectul pentru că nu vrem să punem piedici şi să întârziem fondurile, dar nu este în regulă ceea ce se întâmplă”, a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă, consilierul local Horaţiu Zăgan. Colegul său de partid, consilierul Gheorghe Tudor, a fost ceva mai tranşant: “Interesul nostru este să accesăm fondurile şi vom vota proiectul. Dar eu cred că Primăria trebuia să fie mai insistentă, să se implice mai mult, să-şi desemneze un om care să urmărească pas cu pas ceea ce se întâmplă cu acest proiect şi poate că aveam acum o listă corectă a străzilor pe care se va interveni la canalizare”.

un comentariu to “Consilierii PSD vor vota proiectul cu străzile propuse pentru canalizare, dar…”


 1. horia tiseanu spune:

  Este interesant ca dl. Tudor ne propune sa facem tot ceea e dumnealui nu a facut in perioada in care a fost primar. Iar la discutie am participat si eu si am fost cel care am respins ferm lista de strazi, lucru care nu s-a spus in conferinta de presa a PSD.

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF