Eveniment

De joi până sâmbătă, avem Galele APLER, ediţia a XII-a

În perioada 11 – 13 noiembrie 2010, la Câmpina se desfăşoară o manifestare cu tradiţie – Galele APLER, care reprezintă întâlnirea profesională a revistelor culturale şi editurilor, la care participă şi personalităţi ale vieţii culturale din România. Ca în fiecare an, vor fi acordate mai multe premii, dar de această dată va fi oferită şi „Diploma de onoare in memoriam Constantin Radu”, de către Casa de Cultură „Geo Bogza” din Câmpina.

Manifestarea „Galele APLER” este organizată de Asociaţia Publicaţiilor Literare şi Editurilor din România (APLER), împreună cu Federaţia Editorilor şi Difuzorilor de Carte din România (FEDCR), în colaborare cu Primăria şi Consiliul Local Câmpina, Casa Tineretului şi Casa de Cultură „Geo Bogza”. APLER se manifestă prin iniţiative proprii sau se alătură şi sprijină iniţiativele adecvate programului său promovate de alte organizaţii, persoane sau autorităţi, în vederea unei politici fiscale, comerciale, de tarife şi plăţi adecvate intereselor editorilor şi culturii naţionale.
În prima zi a Galelor, de la ora 18.00, în sala mică a Casei de Cultură are loc dezbaterea „Creşterea competitivităţii economice prin orientarea profesională, calificarea şi recalificarea persoanelor angajate din sectorul editorial”.
Premiile vor fi decernate vineri, 12 noiembrie, ora 18.00, la Casa Tineretului, în cadrul unui spectacol. Fiecare laureat va primi un premiu în bani (oferit de Ministerul Culturii şi Patrimoniului Cultural Naţional).

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *