Administratie publica

Distrigaz a spart drumul proaspăt modernizat de la Poiana. Ceva nou?

Angajaţii Distrigaz au spart drumul judeţean dintre Poiana Câmpina şi Breaza, ceea ce reprezintă e o veste cât se poate de proastă. Pentru că acest drum a fost asfaltat recent, după o aşteptare lungă şi destul de tensionată. Şi l-au spart cu… simţ de răspundere, în vreo cinci locuri, în zona cantinei care a aparţinut societăţii Petroutilaj, pentru executarea unor branşamente la reţeaua de alimentare cu gaz metan. 
„Au venit, au spart carosabilul de pe o parte până pe cealaltă a drumului, nu au anunţat pe nimeni ce vor să facă, nu ştia nimeni că ei au de executat lucrări. Ce le putem face? Doar să-i amendăm cu 500 de lei, aşa cum prevede legea. Dar nu cred că le pasă…”, a afirmat primarul comunei Poiana Câmpina, Aurel Duţă.
Aproape un an, cât s-a aşteptat ca proprietarul drumului – Consiliul Judeţean – să dea banii pentru asfaltare, Distrigaz nu a avut nici o treabă prin zonă. La mai puţin de o lună de la finalizarea modernizării drumului, angajaţii acestei societăţi s-au trezit că au de făcut branşamente. E adevărat că au acoperit ulterior şanţurile săpate, dar cu pământ. Acum, cineva trebuie să să vină şi să toarne asfalt…

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *