În primăvară începe construcţia magazinului Kaufland

Categorie: Administratie publica 2 noiembrie 2010

Conducerea concernului îşi doreşte ca lucrările să demareze în martie, dacă vremea va permit acest lucru. Se estimează că în şase luni de la începerea lucrărilor, magazinul din Câmpina va fi gata pentru… inaugurare. La ultima şedinţă a Consiliului Local a fost aprobat planul urbanistic de detaliu (PUD), urmând ca în 2-3 luni să fie obţinută şi autorizaţia de construcţie. Aprovizionarea viitorului centru comercial se va realiza doar prin Strada Sălaj, cu maşini de tonaj redus. Accesul principal al clienţilor va fi prin Bulevardul Nicolae Bălcescu, printr-o bandă de preselecţie, dar autorităţile locale sunt convinse că multă lume va prefera intrarea de pe Sălaj. Centrul comercial va avea 516 locuri de parcare, alei carosabile cu dublu sens, alei pietonale şi curte pentru aprovizionare. Iată că, după aproape un an şi jumătate de la primele demersuri, Kaufland are PUD-ul aprobat. Interesant este faptul că, la nivelul administraţiei locale, se discută despre posibilitatea realizării în timp a unui sens giratoriu în faţa complexului comercial. Iar sensul giratoriu a fost exact mărul discordiei, conducerea Kaufland venind cu această propunere încă de la început, iar autorităţile locale insistând pentru realizarea unei benzi de preselecţie.

7 comentarii to “În primăvară începe construcţia magazinului Kaufland”


 1. CAMPINEANU spune:

  Da-i romanului mintea de pe urma ! S-a intarziat inceperea constructiei Kauflandului cu2ani din cauza mofturilor unora. Au avut de pierdut numai campinenii si bugetul local.

  RăspundeRăspunde
 2. Georgica spune:

  Sunt curios daca banii da-ti de Kaufland se va duce acolo unde sustin edilii,adica la Spitalul Municipal sau vor disparea si nu stiu de ce dar ce sa intamplat intre Kaufland si Primaria Campina cu aceasta donatie,sponsorizare miroase a spaga,poate stie conducerea Kaufland ?
  De ce pana acum nu sa dat aviz favorabil construirii supermarketului si cum a aparut euroii gata ii dam drum.
  Ce se mai ascunde in spatele acestor atentii oferite de Kaufland primariei.poate stie conducerea Kaufland din Germania sau Romania.
  In Germania daca se procedeaza asa ,incepand de la primar,secretar pe deoparte si reprezentantii investitorilor pe alta parte sunt deferiti JUSTITIEI.
  ATENTIE domnilor edili acei bani (200.000 euro) sunt periculosi indiferent cum se numesc ei,donatie ,sponsorizare etc. si noi cetatenii care ne reprezentati trebuie sa stim unde ajung banii primarie ,adica ai nostrii.
  SPOR LA TREABA DOMNILOR

  RăspundeRăspunde
 3. Georgica spune:

  Aprovizionarea unui supermarket numai in mintea anumitor oameni din primarie se poate face cu masini de tonaj redus,
  Se explicam si sa stie toti novici,un asemenea supermarket nu se poate aproviziona doar cu papucu ,numai la Careffour este lucrul acesta din cauza imposibilitatii de a intra se straduta cu TIR-ul ,ceea ce se intampla acolo este un fel de tiganeala,deoarece marfa este depozitata in o curte mica si lasata in soare sau frig ,ceea ce nu este corect ,asa ca domnilor edilii sau cei care da-u autorizatiile nu mai dati declaratii de genul acesta pana nu va documentati.
  Daca doriti sa se aprovizioneze Kauflandul cu papaucu o sa dureze cel putin 3 saptamani,asa ca puneti-va mintea la treaba si lasati oamenii sa-si faca munca asa cum trebuie nu cum doriti voi,care sunteti pe langa acest subiect si problema.

  RăspundeRăspunde
 4. 7900GTX spune:

  si cine se va angaja in kaufland?

  RăspundeRăspunde
 5. horia tiseanu spune:

  Georgica aduci acuzatii grave la adapostul anonimatului. Banii vor fi cheltuiti transparent pentru Spitalul Municipal Campina. Cat despre aprovizionare nu s-a afirmat ca se va face cu auto de gabarit mic.
  Credeam ca te vei bucura de faptul ca s-a obtinut o sponsorizae substantiala pentru spitalul orasului!

  RăspundeRăspunde
 6. horia tiseanu spune:

  Bugetul local a castigat 200.000 EU.

  RăspundeRăspunde
 7. Georgica spune:

  Gresit Dom Tiseanu, acestea nu sunt acuzatii , suntem contribuabili si transparenta privind cheltuielile in Primaria Campina lasa de dorit.
  Dar ,inca nu ati raspuns la intrebarea de ce pana acum nu sa dat avizul favorabil si cum au aparut banii sa dat unda verde,asta era un din intrebari Dom Primar.
  Aaaa,si inca ceva de ce graba asfaltarii in zone din orasul Campina unde traficul nu este asa intens si cartiere din Campina inca nu sunt asfaltate.
  Ma bucur ca ati intervenit si nu trebuie sa fi ranghinos si amenintator,nu va sta in caracter.
  Este un forum liber asa am citit la inceputul lui.

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF