Mâine începe distribuirea alimentelor de la UE

Categorie: Administratie publica 2 noiembrie 2010

Alimentele se află depozitate la Cantina Socială, în incinta Grupului Şcolar Construcţii de Maşini, de unde vor putea fi ridicate de beneficiari începând de mâine. Pentru ca lumea să nu se mai calce în picioare, ca anul trecut, Primăria Câmpina a stabilit un grafic de distribuire a produselor, astfel:
- pentru persoanele cu handicap – 3-19 noiembrie
- pentru pensionarii cu pensii sub 400 lei – 22-29 noiembrie
- pentru şomeri – 30 noiembrie – 13 decembrie
- pentru persoanele cu venit minim garantat – 14-17 decembrie Fiecare persoană va primi 1 kg zahăr, 14 kg făină, 7 kg mălai, 3,5 kg paste făinoase, 1 kg lapte praf şi 1,4 kg biscuiţi. Reamintim că de aceste alimente vor beneficia 3.302 persoane din municipiu. Deoarece laptele praf nu a ajuns, încă, la Câmpina, deocamdată vor fi distribuite celelalte cinci produse, urmând ca beneficiarii să fie anunţaţi ulterior când îşi vor putea ridica şi latele praf.

2 comentarii to “Mâine începe distribuirea alimentelor de la UE”


 1. misu spune:

  Ieri, una nemultumita ca ce face ea cu atita faina cand i-am spus ca poate sa faca piine la copii prajituri etc sa uitat la mine parca venisem de pe alta planeta probabil ca nu mai avea bani de tigari

  RăspundeRăspunde
 2. Andreea spune:

  Da mai fratilor, la scara mea stateau niste femei de vorba si una era fff revoltata ca-i da prea multa faina si prea putin zahar. Ca si biscuitii sunt prea putini si in cateva zile ii termina. In loc sa zica MERSI ca primeste ceva, se vaita de mama focului, ca sa nu mai zic ca habar nu avea de unde vin alimentele astea, spunea ca vin din partea primariei. Sta toata ziua in fata blocului, nu-i scapa nici o barfa, dar se vaita peste tot ca e vai de capul ei. Sa stea in casa si sa faca paine din faina aia, daca e vai de capul ei!

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF