UNPR nu s-a legat de pesedişti sau liberali, dar “ne aşteptăm la orice”

Categorie: Politica 7 noiembrie 2010

Auras Chivu UNPR nu s a legat de pesedişti sau liberali, dar ne aşteptăm la oriceDupă cum scriam zilele trecute, UNPR încearcă să-şi întărească organizaţia de la Câmpina şi umblă să racoleze oameni de la alte partide. Mai exact, de la PD-L, lucru confirmat de mai multe persoane din conducerea acestui partid. La PSD şi PNL, încă nu s-a ajuns, după cum spun preşedinţii organizaţiilor locale, dar probabil că nu va mai dura mult până vor fi contactaţi şi membrii acestor formaţiuni politice.  
Ion Dragomir, preşedintele PSD Câmpina: “Nu am semnale că reprezentanţi ai UNPR ar încerca să racoleze oameni de la noi. Dar n-ar fi exclus ca mai devreme sau mai târziu să se întâmple acest lucru. Din câte am auzit, prin localităţile din jurul Câmpinei au reuşit să convingă diverse persoane să se înscrie la ei, dar nu de la PSD. Probabil că din fostul PNDC se vor duce oameni la UNPR. Ne aşteptăm la orice, mai ales că preşedintele UNPR pe Câmpina, Auraş Chivu, a devenit vicepreşedinte la nivel judeţean şi se va dori întărirea organizaţiei pe măsură ce se apropie alegerile locale. Dacă este adevărat ceea ce se aude, că penedeciştii lui Florin Anghel vor trece la UNPR, atunci acest partid va deveni ceea ce a fost PNDC la alegerile trecute, când a scos un scor bun în Prahova”.
Virgil Guran, preşedintele PNL Câmpina: “De la noi au plecat de mai multă vreme cei care au vrut să plece, aşa că încercările UNPR ar fi zadarnice acum. Noi suntem o echipă, suntem legaţi unii de alţii şi nu ar avea nici o şansă să încerce ceva. Până acum UNPR nu a încercat să ia membrii PNL şi nici nu cred că o va face”.

Explicaţie foto – Auraş Chivu, preşedintele UNPR Câmpina, în 2008, pe vremea când era coleg de partid cu Alin Moldoveanu, la PNDC.

6 comentarii to “UNPR nu s-a legat de pesedişti sau liberali, dar “ne aşteptăm la orice””


 1. Mircea spune:

  In opinia mea este foat urat spus ” a racola” , ” sa racoleze” acesta sunt expresii folosite de catre recidivisti iar eu nu cred ca acest site este gestiona de o astfel de catgorie de oameni. Referitor la acest nou partid UNPR cat si despre presedintele acestuia , eu il vad ca un partid mult mai competent din orice punct de vedere in comprtie cu cele aflate in acest moment la putere deoarece este condus de o persoa tanara capabila sa aduca o schimbare, schimbarea mult asteptata. In ceea ce il priveste pe Domnul Chivu ca si trecutul politic al Dumneaui nu cred ca recurge la astfel de gesturi care sunt metionate mai sus , dar dupa cum bine se stie in Romania mai intai se vorbeste si apoi se gadeste lucru demonstrat foarte bine mai sus !!!! Eu cred in acest partid si sunt ferm convins ca Domnul Chivu va facea ceea ce trebuie pentru ” urbea ” in care locuim

  RăspundeRăspunde
 2. Toni spune:

  Vad ca deja ati inceput o campanie impotriva lui Auras Chivu , este clar ca nu va plac persoanele tinere , care vor sa se implice in politica , vreti aceeasi oameni in continuare ?

  RăspundeRăspunde
 3. Simona spune:

  Doare aparitia tinerilor in politica de azi,important este unde si pe cine doare !!!

  RăspundeRăspunde
 4. geo spune:

  Cei care comenteaza asa frumos sun oamenii lui Moldoveanu a inceput sa ne minta iar ca acum 2 ani

  RăspundeRăspunde
 5. Daniel Pop spune:

  Mircea, la cine te referi cand spui dl Chivu? La Auras Chivu sau la senatorul Sorin Chivu? Eu cred ca la senator, ca nu-l recunosc deloc pe Auras in cuvintele tale. Nu zic ca Auras Chivu nu e baiat bun, de altfel nici din articol nu reiese asa ceva. Doar ca nu e de capul lui si el stie asta foarte bine. Ca asta e si ideea da’ nu vreti sa recunoasteti. E bine ca e tanar si ca se implica, da’ si mai bine era daca pornirea era a lui, daca o facea cu sufletul si nu la comanda cuiva. Sa ne spuna si noua cum a ajuns el presedinte la UNPR in Campina!

  RăspundeRăspunde
 6. IOAN spune:

  ESTE O NULITATE ACEST CHIVU….ARE SEF……HA HA

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF