În Gara Câmpina s-au montat tabele electronice. Dacă suntem cuminţi, ne puneţi şi geamuri? Şi scaune?

Categorie: Social 22 decembrie 2010

Gara 1 În Gara Câmpina s au montat tabele electronice. Dacă suntem cuminţi, ne puneţi şi geamuri? Şi scaune?S-au modernizat liniile ferate, peroanele, pasajele subterane. Clădirea gării, însă, arată jalnic. Scaune rupte, pereţi murdari şi mâzgăliţi, geamuri sparte. Asta, inclusiv în holul principal, acolo unde, însă, s-au montat tabele electronice cu mersul trenurilor. Cele vechi oricum nu mai erau valabile, având în vedere că numărul trenurilor s-a redus, iar al celor care opresc în Câmpina este şi mai mic.
Noile tabele nu se potrivesc nicicum cu „peisajul” deprimant din jur. Curăţenie generală s-a făcut în urmă cu 4-5 ani. Dar nu se păstrează, că parcă trec vandalii pe aici, după cum spun angajaţii CFR. Dar gara n-o fi mai având poliţişti în dotare? Sau ei au doar program de zi?  

Gara 2 În Gara Câmpina s au montat tabele electronice. Dacă suntem cuminţi, ne puneţi şi geamuri? Şi scaune?

Gara 3 În Gara Câmpina s au montat tabele electronice. Dacă suntem cuminţi, ne puneţi şi geamuri? Şi scaune?

Etichete:

2 comentarii to “În Gara Câmpina s-au montat tabele electronice. Dacă suntem cuminţi, ne puneţi şi geamuri? Şi scaune?”


 1. Kristo spune:

  Excelent articol! Va felicit!
  Politia Garii nu mai exista demult, sala de asteptare s-a transformat in casa aurolacilor si betivilor, wc-ul este un focar de infectii si, poate cel mai suparator lucru, intr-un mesaj scris pe o foaie A4 aflam ca biroul de informatii este desfiintat si nici numar de telefon nu mai exista.
  Sa mai precizam de proaspatul covor asfaltic dintre podul de la Poiana si Gara care dupa 3 saptamani deja arata ca dupa razboi?…

  RăspundeRăspunde
 2. Bogdan spune:

  Foarte bun articolul Cristina, dar trebuia sa pui si niste poze de la toaleta garii, poata macar asa se va sesiza cineva.Eu am trimis pana acum doua sesizari celor de la CFR pe tema curateniei si a cainilor vagabonzi, dar degeaba. Am fost asigurat de fiecare data ca se vor rezolva… Cat despre cainii vagabonzi, atat timp cat angajatii statiei Campina se vor duce sa-i ia inapoi si sa ii hraneasca, nu vom scapa de ei….Intr-o dimineata erau doua doamne foarte suparate ca le-au luat hingherii cainii lor preferati. De asfaltul turnat in bataie de joc pe o ploaie torentiala nu mai vorbesc , ca nu are rost…

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF