Înainte de construcţia corpului C2, se extinde şi recompartimentează corpul C1 al Pieţei Centrale

Categorie: Administratie publica 14 decembrie 2010

Piata Înainte de construcţia corpului C2, se extinde şi recompartimentează corpul C1 al Pieţei CentraleLa ultima şedinţă a Consiliului Local, a fost aprobată alocarea a 75.000 lei pentru extinderea şi recompartimentarea corpului C1 al Pieţei Centrale. Banii nu au fost luaţi de la alt capitol, ci provin din veniturile încasate suplimentar la bugetul Serviciului Public de Administrare a Pieţei Centrale. Despre extindere şi recompartimentare nu s-a mai vorbit până acum, dar nici un consilier nu a fost curios să afle detalii. Dacă ar fi întrebat, ar fi aflat că intrarea în piaţă va fi transformată într-un culoar complet închis, iar partea din spate se va extinde cu 4-5 metri. 
“Închidem complet intrarea, care acum este doar acoperită. Apoi, vom extinde partea din spate a pieţei, cât ţine acoperişul. Sunt acolo 4-5 metri. Vom recompartimenta această parte şi vom amenaja aici boxe pentru angrosiştii care vând acum în aer liber”, ne-a declarat directorul Pieţei Centrale, Marian Nistor.

“Noi cu terenul, partenerul privat cu banii pentru C2″
Marian Nistor Înainte de construcţia corpului C2, se extinde şi recompartimentează corpul C1 al Pieţei CentraleÎn bugetul Serviciului Public de Administrare a Pieţei Centrale a fost “prinsă” suma de 1,1 milioane lei pentru începerea construcţiei corpului C2 al pieţei. Marian Nistor consideră că nu va mai fi nevoie de alocarea acestei sume pentru C2. “Cred că Serviciul Public nu va mai cheltui nici un ban pentru noul corp. Aşa cum văd eu lucrurile, în cadrul parteneriatului public-privat aprobat de Consiliul Local pentru construcţia corpului C2, noi venim cu terenul, iar partenerul privat să vină cu fondurile pentru construcţia propriu-zisă. Iar banii prinşi deja în buget i-am putea folosi pentru realizarea parcării supraetajate pe care vrem s-o facem în spatele pieţei, pe locul actualului bazar”, ne-a mai spus Marian Nistor. În ceea ce priveşte parcarea, primul pas a fost făcut prin organizarea unei licitaţii pentru realizarea studiului de fezabilitate. Din păcate, nu s-a primit nici o ofertă pentru SF, motiv pentru care, cel mai probabil, procedura va fi reluată anul viitor.

3 comentarii to “Înainte de construcţia corpului C2, se extinde şi recompartimentează corpul C1 al Pieţei Centrale”


 1. misu spune:

  Mai trebuie avize pentru compartimentari in spatiul public, fereasca dumnezeu de un cutremur s-au incendiu cand este piata plina de cumparatori.

  RăspundeRăspunde
 2. Mariana Stroe spune:

  Nu e asa usor de gasit un partener privat pentru o piata. Un corp nou va costa probabil farte mult, zeci de miliarde iar castigul nu stiu cat ar fi. Dar e buna ideea cu inchiderea intrarii in piata actuala ca poate scapam de gura casca aia care se gasesc sa stea de vorba in fata usilor.

  RăspundeRăspunde
 3. Mihnea spune:

  parcarea e in zadar, doar cei cu marfa se vor duce acolo; campinenii sunt comozi, vor masina cat mai aproape de magazin; parcarea va sta aproape goala ca nu poti sa*i obligi sa parcheze acolo; poate se vor duce unii cu tot cu carucioarele de la carfour, ha, ha, ha!

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF