Social

Jandarmii şi-au comemorat eroii căzuţi la Otopeni

Comemorare jandarmiAu trecut 21 de ani de la masacrul de la Otopeni. 37 de militari ai UM 0865 din Câmpina au căzut atunci la datorie, în timpul revoluţiei. E un fel de a spune, pentru că, de la an la an, tot mai mulţi câmpineni au convingerea că aceşti tineri au fost trimişi la Otopeni pentru a fi sacrificaţi. Dincolo de asta, ei rămân eroii noştri, ai Câmpinei. Şi sunt comemoraţi în fiecare an, de familii, de autorităţile locale, dar şi de colegii lor de la unitatea militară, actualul Centru de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor pentru Comunicaţii, Informatică şi Logistică Jandarmi. Să ne amintim de numele lor şi Dumnezeu să-i odihnească în pace!

Comemorare jandarmi 2

4 Comments

  1. aureliaaa says:

    mare pacat …. copii sacrificati … care a fost urmarea sacrificiului lor ????????? :(( am si eu in familie pe sublocotenent POPA DANIEL VASILE :(( A FOST CRIMA … SI NIMENI NU A PLATIT INCA 🙁 [IMG]http://i806.photobucket.com/albums/yy345/aureliaaao9/taticu%20%20la%206%20luni%20dupa/IMG_0072.jpg[/IMG]

  2. aureliaaa says:

    as vrea sa pun o poza cu locul unde isi doarme somnul de veci POPA DANIEL VASILE sublocotenent post mortem :(( pe cine incalzeste asta ???????

  3. Radu says:

    Hai sa incercam cu niste coduri html sa vedem daca ne lasa ca e un site simplu si nu cred ca are bbcodes cum incerci tu

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *