Maşinile de salubritate au fost dotate cu GPS. Trei şoferi şi-au dat deja demisia…

Categorie: Administratie publica 15 decembrie 2010

Unul dintre salaraţii Floricon Salub, înscrişi la cursurile de perfecţionare, a venit cu ideea optimizării consumului de combustibil în cadrul societăţii. O idee care i-a surâs rapid directorului Florin Constantinescu şi a pus-o imediat în practică. “Am dotat cu GPS toate maşinile firmei, de la cele de salubrizare până la cele de vidanjare. Avem şi abonament la satelit, astfel încât ştim în orice moment unde se află maşinile noastre. Am investit ceva în acest proiect, dar merită”, ne-a declarat Florin Constantinescu. Urmarea instalării GPS-urilor pe maşini – trei şoferi au demisionat, iar un al patrulea a fost dat afară. În plus, în ultimele luni, de când s-a luat măsura respectivă, consumul de combustibil a scăzut incredibil de mult. Florin Constantinescu a explicat concret şi de ce: “Noi îi trimiteam pe oameni într-un loc cu vidanja, se duceau acolo, apoi ajungeau prin alte părţi, tot cu… treabă. Cu treaba lor. Când le-am spus că acum ştim exact pe unde umblă, au plecat de tot, că nu le convenea să le ştim traseul”.

un comentariu to “Maşinile de salubritate au fost dotate cu GPS. Trei şoferi şi-au dat deja demisia…”


 1. Georgica spune:

  Am avut ocazia sa merg in 4 orase imediat dupa ninsoarea care a cuprins judetul nostru,toate areterele importante sunt curatate in oarase ca Ploiesti,Sinaia,Busteni si inclusiv Comarnic numai in Campina bulevardul central si strazile adiacente,nu mai vorbesc de interioarele cartierelor unde nu sa dat nici macar o lopata de nispi.
  Pai,bine mai firma lu Peste ,voi va dotati jafurile de masini cu GPS si primaria va plateste cu sute de mii lei sa stati fara sa miscati o lopata de sare .
  Pai de ce platim noi domnule Constantinescu taxele si impozitele marite cu 20% incepand de la 1 Ianuarie 2011,sa va dotati voi masinile cu GPS.
  Pana cand credeti ca o sa mai rezistati pe piata din Campina privind salubritatea,deszapezirea si alte contracte incheiate cu primaria fara licitatii.
  UNDE ESTI DOMNULE PRIGOANA–VIN-O CU ROSALUL SI IN CAMPINA SI ARUNCA-I LA GUNOI PE ACESTI SMENARI CARE NU FAC DECAT SA FURE DIN BANII CAMPINENILOR.

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF