Pleacă Gheorghe Ecaterinescu de la Direcţia Economică?

Categorie: Administratie publica 3 decembrie 2010

Ecaterinescu 7 Pleacă Gheorghe Ecaterinescu de la Direcţia Economică?Este un zvon care tot circulă de o vreme încoace şi, potrivit căruia, directorul Direcţiei Economice din cadrul Primăriei Câmpina, Gheorghe Ecaterinescu, ar intenţiona să părăsească instituţia. Şi nu pentru că ar avea probleme cu superiorii, ci din cauza faptului că nu poate concepe şi pune în practică un buget aşa cum şi-l doreşte. Criza economică afectează veniturile la bugetul local mai mult şi mai grav decât pare la prima vedere. În plus, se pare că unii dintre salariaţii Direcţiei Economice îşi caută de lucru prin alte părţi, nemulţumiţi de salariile foarte mici, de 500-600 lei, pe care le primesc.
Gheorghe Ecaterinescu infirmă zvonul şi spune că: “La vârsta mea ar fi foarte greu să-mi găsesc un alt loc de muncă. Serios, cine mă mai ia pe mine, la 60 de ani, în altă parte?! În schimb, cei cu care lucrez la Direcţia Economică îşi doresc să schimbe locul de muncă, în primul rând din cauza scăderii drastice a veniturilor. Eu chiar le-am spus că, dacă aş avea vârsta lor, aş pleca fără nici o ezitare”.

5 comentarii to “Pleacă Gheorghe Ecaterinescu de la Direcţia Economică?”


 1. vasi spune:

  om deosebit,cinstit,corect,onest

  RăspundeRăspunde
 2. Tudor spune:

  Daca pleaca Ecaterinescu, vai de primaria Campina, la cite stie si pe citi ii salveaza el. Eu nu cred ca pleaca da’ daca o face, il inteleg.

  RăspundeRăspunde
 3. Olguta spune:

  Dl Ecaterinescu ar avea oricind unde sa plece, ca l/ar dori orice firma privata serioasa. Mai grav de oamenii din directia sa, ca nu au unde sa se duca si daca ar pleca ei, nici lui nu i/ar fi usor. Unde gasesti altii acum?

  RăspundeRăspunde
 4. drapelica spune:

  să plece toti! sa ne lase-n pace, sa ne facem de cap – vai de capul nostru! totul este vraiste, numai primarul e tot un zambet pe ecrane…

  RăspundeRăspunde
 5. Dana spune:

  fara primar si vice treaba tot ar merge in primarie, dar fara Ecaterinescu si Paul Moldoveanu nu cred ca s/ar mai rezolva ceva; ei stiu multe si ii scot pe toti din ra..t, de ani de zile

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF