Administratie publica

A mai apărut un raport de activitate. Semnatar – consilierul local Daniel Telegescu

Dan Telegescu 10Tare ocupaţi trebuie să mai fie consilierii locali câmpineni de vreme ce uită de unele obligaţii legale! Dacă ritmul de depunere a rapoartelor de activitate rămâne la unul/două săptămâni, prin toamnă acţiunea s-ar putea încheia cu mult succes. Primul care şi-a depus raportul pentru activitatea aferentă anului trecut a fost Marian Nistor. A făcut-o chiar în primele zile ale noului an. Astăzi, a mai apărut un raport, cel al lui Daniel Telegescu.

În raportul său, publicat pe site-ul Primăriei Câmpina, Telegescu menţionează modul în care a votat la cele mai importante hotărâri ale CL, şedinţele din plen şi de pe comisii la care a participat, intervenţiile pe care le-a avut, proiectele de hotărâre iniţiate, precum şi propunerile făcute Executivului la finalul şedinţelor CL, la rubrica „diverse”.

1 Comment

  1. Daniel Telegescu says:

    Ar trebui facuta o rectificare din partea dumneavoastra.Daca observati raportul este depus(cu nr.de inregistrare)inca din data de 12.01.2011 dar prin „grija,,administratorului a aparut pe site abia astazi 19.01.2011 deci dupa o saptamana.In conditiile astea calculati cat timp va dura pana vor aparea toate rapoartele de activitate.Multumesc pentru modul obiectiv in care ati prezentat raportul!

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *