Administratie publica

Cast Băneşti va moderniza Bulevardul Culturii, Strada 1 Decembrie 1918 şi parcarea de pe 1 Mai

Ultimele selecţii de oferte organizate de Primăria Câmpina anul trecut, în decembrie, au fost cele pentru modernizarea Bulevardului Culturii şi Străzii 1 Decembrie 1918 şi pentru reamenajarea parcării de pe Strada 1 Mai. Toate cele trei selecţii de oferte au fost câştigate de firma Cast SRL Băneşti. Lucrările vor începe în primăvară.

Pe Bulevardul Culturii, va fi reabilitat carosabilul, prin turnarea a două straturi de asfalt şi vor fi refăcute trotuarele. Valoarea lucrării este de 761.431 lei fără TVA. După cum a precizat viceprimarul Ion Dragomir, va fi modernizat şi sistemul de iluminat public, prin intermediul firmei Dac Electric, cea care execută lucrarea mai amplă de modernizare în aproape tot municipiul. Iar prin intermediul HidroPrahova, pe bulevard vor fi montate cişmele stradale şi va fi realizată o fântână arteziană, undeva în zona Institutului.
Lucrările care se vor executa pe Strada 1 Mai vor consta în reabilitarea infrastructurii rutiere şi a trotuarelor, valoarea acestora fiind de 421.494 lei fără TVA. Modernizarea parcării de pe Strada 1 Mai va costa 87.871 lei.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *