Administratie publica

Consilierul Gena Preda l-a „urecheat” subtil pe primarul Tiseanu

Gena Preda si TiseanuSubiectul discuţiei – căminul pentru bătrâni care se face şi nu se mai termină. De fapt, nici n-a început, doar a fost îngrădită suprafaţa pe care se va construi. Nu este pentru prima dată când consilierul PDL Gena Preda ceartă, într-un fel, Primăria pentru că nu se implică mai mult în realizarea unor aşezăminte sociale. De această dată, însă, Gena Preda s-a adresat direct primarului Horia Tiseanu. „Avem nevoie urgentă de un cămin pentru bătrâni. Sper ca anul acesta, dl. Primar să realizeze, în sfârşit, aşezământul de la Voila. Sper că nu va trece şi acest an degeaba, fără să facem nimic acolo!”, a spus consilierul local.

Tot pentru construcţia unui aşezământ social, Consiliul Local a aprobat şi acordarea în folosinţă gratuită a unui teren pentru Parohia „Sf. Mc. Dimitrie”. Se reia, de fapt, o hotărâre mai veche şi asta pentru că parohia menţionată nu a reuşit să obţină la timp toate avizele necesare eliberării autorizaţiei de construcţie. Acum, are încă doi ani la dispoziţie pentru obţinerea documentelor. Terenul în cauză are 2.418 mp şi este situat pe Strada Petrolistului.

1 Comment

  1. alessia says:

    Gena Preda a dat-o la intors , canta dupa partitura, eu stiu ca acolo la Voila trebuie sa se amenajeze un adapost pentru oamenii strazii care ajung in situatii deosebite se imbolnavesc sau afara este ger ca acumetc. De unde o fi scos-o pe asta cu azilul de batrani;din cate stiu Consiliul local a dat un teren pe Voila Parohiei de acolo reprezentata de o fundatie pentru a face un azil de batrani care a fost si botezat Casa seniorului.Sunt pentru construirea de asezaminte pentru batrani dar cate?? Gena Preda o fi auzit de sponsori?sa nu mai stea cu mana intinsa la banii Primariei daca vrea sa faca ceva sa se implice in proiecte, sa caute surse alternative de sponsorizare ca din cate imi amintesc in 2008 in campanie PNDC-istii se bateau cu pumnul in piept ca au asfaltat strazi, au facut troite din banii lor , acum au ajuns la putere , la ciolan dar il tin numai pentru ei, nu mai dau nimic. Acum mulg banii publici si mai au si pretentii sa se faca in oras numai ce vor ei.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *