Politica

Eugen Bucur (PDL): „Să ne spună Guran cum a ajuns la zdup?!” Virgil Guran (PNL): „Nu am făcut nici o zi de puşcărie! E o tactică murdară a PDL!”

Bucur si GuranLa ultima conferinţă de presă a PDL Câmpina, fostul primar, Eugen Bucur, şi-a luat prin surprindere chiar şi colegii de partid aruncând o săgeată otrăvită spre Virgil Guran, preşedintele organizaţiei locale a PNL. „Să ne explice public domnul Guran cum de a stat la zdup prin anii 2000, la Cluj. Cum a ajuns acolo şi cât a stat, să spună el public!” Ceilalţi pedelişti au schimbat subtil subiectul, însă atacul fusese deja făcut. Un atac care se practică, de obicei, în campaniile electorale şi care, lansat acum, îl favorizează pe cel atacat, adică pe Guran. Pentru că are la dispoziţie timp berechet să facă în aşa fel încât subiectul să fie „fumat” până în anul electoral.

„Am fost acuzat de cei de la PDL că am stat la zdup. Îi anunţ public, aşa cum au şi cerut, că nu am făcut nici o zi de puşcărie. Am fost anchetat, politic. Se întâmpla tot în vremea unei guvernări PD, când mai mulţi oameni de afaceri care strigam nedreptăţile care se produceau am fost chemaţi să dăm explicaţii pentru nişte lucruri închipuite. Au încercat să ne închidă gura şi pot fi siguri domnii de la PDL că, dacă aveau ceva împotriva mea, cu siguranţă mă închideau. Am certitudinea că a fost o chestiune orchestrată politic, pentru că procurorul care m-a anchetat atunci, Daniel Morar, a fost promovat ulterior de Traian Băsescu până la funcţia de şef al DNA. Probabil, tocmai pentru modul în care şi-a îndeplinit misiunile. În acuzaţiile care mi se aduceau la momentul respectiv nu era vorba nici un moment că aş fi luat vreun ban de la stat, iar după întreaga tărăşenie am acţionat statul român în judecată, judecându-ne de mai bine de doi ani la Strasbourg. Observaţi, însă, tactica absolut murdară a pedeliştilor. Eu îi întreb ce au făcut cu banii şi cum i-au cheltuit, iar ei îmi răspund că am făcut eu puşcărie, distrăgând atenţia de la subiectul principal de discuţie”, ne-a declarat Virgil Guran.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *