Politica

PNL vrea o opoziţie unită şi la Câmpina

Partidul Naţional Liberal şi Partidul Conservator au decis să formeze împreună Alianţa de Centru Dreapta (ACD). Acest lucru a fost aprobat săptămâna trecută, iar astăzi va fi semnat protocolul privind ACD şi vor fi depuse la tribunal actele pentru înregistrarea noii alianţe. După cum au declarat liderii celor două partide, următorul pas va fi o construcţie politică mai largă, ce vizează şi PSD. Pe plan local, reprezentanţii PNL consideră că partidul lor va avea un cuvânt greu de spus în cadrul opoziţiei. 
„Consider că, în acest moment, o alianţă între partidele de opoziţie este absolut necesară. O guvernare atât de proastă, cum este cea actuală, nu a existat în România şi, dacă nu ne trezim la timp şi nu ne unim forţele, România chiar nu va mai avea nici o şansă. La nivel local, sunt convins că PNL va avea un cuvânt greu de spus, pentru că în componenţa organizaţiei există oameni puternici, care nu au intrat în politică pentru a avea din ce să trăiască”, ne-a declarat preşedintele PNL Câmpina, Virgil Guran. Liderul PC, Traian Drăguşin, nu a putut fi contactat până la această oră.

Conform protocolului încheiat între PNL şi PC, cele două partide vor candida pe liste separate la alegerile locale şi vor avea liste comune la alegerile parlamentare.
Puteţi vedea aici conţinutul integral al documentului PROTOCOL PNL PC

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *