Prima zi în care taximetriştii din piaţă au parcat paralel cu strada. Cei care au încăput…

Categorie: Administratie publica 10 ianuarie 2011

Taxiuri piata Prima zi în care taximetriştii din piaţă au parcat paralel cu strada. Cei care au încăput...De astăzi a intrat în vigoare Hotărârea 205/2010 a Consiliului Local Câmpina, cea privind schimbarea locului de staţionare pentru taxiurile din zona Pieţei Centrale, de pe Strada Republicii. Nu mai sunt şase locuri de taxi pe stânga şi şase pe dreapta, ci toate cele 12 taxiuri trebuie să stea în şir indian, paralel cu strada, pe partea cu biserica. Primul pas a fost făcut… Cam cu stângul, pentru că rar se întâmplă să ne iasă ceva din prima. Taxiurile au staţionat după noua reglementare, dar bineînţeles că n-au încăput toate, pentru că zona delimitată este mică şi taxiurile au ajuns până la autoturismele locatarilor, din parcarea clasică. Probabil că se va rezolva, până la urmă, mai ales că treaba nu e chiar atât de complicată. Amuzant este faptul că, în şirul format, primul taxi este, de fapt, ultimul, taxiurile fiind parcate cu spatele la piaţă şi cu faţa spre Şcoala 2, Strada Republicii având sens unic. Dacă vrei un taxi, te duci la primul dinspre piaţă (ultimul din rând), iar după ce maşina pleacă, ceilalţi taximetrişti dau şi ei puţin cu spatele pentru a ajunge… în faţă.

2 comentarii to “Prima zi în care taximetriştii din piaţă au parcat paralel cu strada. Cei care au încăput…”


 1. EU spune:

  CEAA CE SE INTAMPLA LA PIATA ESTE INCA O ABERATIE A AUTORITATILOR LOCALE CARE NU PREA INTELEG CE INSEAMNA PARCAREA TAXI.ESTE PENIBIL SA PARCEZI MASINA SI CLIENTUL SA SE URCE PE PARTEA CARE ESTE SPRE AXUL DRUMULUI.
  POATE VA VEDEA CINE TREBUIE ACEST COMENTARIU SI VA RUGAM INSISTENT SA OFERITI MICILOR TRANSPORTATORI SI LOCURI DEASTEPTARE,PT STATIILE TAXI!
  VA MULTUMIM ANTICIPAT!

  RăspundeRăspunde
 2. nini spune:

  ESTE FOARTE BINE!UITATI-VA CAT DE BINE SE CIRCULA IN ZONA SI CAT DE LIBER E DRUMUL!

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF