Administratie publica

Rafinăria „Steaua Română” şi-a achitat datoria la bugetul local

Banii au intrat deja în conturile Primăriei Câmpina şi este vorba despre aproape 700.000 lei. Astfel, întreaga datorie pe care societatea o avea la bugetul local a fost plătită şi s-a ridicat sechestrul asigurator pus de administraţia locală pe stadionul rafinăriei. Achitarea integrală a datoriei a reprezentat o surpriză şi asta deoarece toată lumea ştie că rafinăria nu mai funcţionează de doi ani.
Plata datoriei ne-a fost confirmată şi de directorul tehnic al Rafinăriei „Steaua Română”, Iulian Lungu. Acesta a afirmat şi că societatea caută finanţare pentru repornirea activităţii. Cât despre o eventuală preluare a stadionului de către municipalitate, „noi suntem deschişi oricând unui dialog cu administraţia locală pe această temă sau alta”, a spus Iulian Lungu. Ultima dată când cele două părţi au discutat pe… această temă, rafinăria a venit cu un raport de evaluare făcut de un evaluator specializat şi din care reieşea că stadionul costă în jur de 3 milioane de euro…

1 Comment

  1. CAMPINEANU says:

    Au cerut 3 milioane euro in feb. 2007. Tupeu… Cred ca mai mult decat a costat Rafinaria ! Pacat de baza sportiva, pentru ca impreuna cu strandul si Casa Tineretului puteau constitui un complex de toata frumusetea.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *