Social

Eliro scumpeşte biletul pe traseul Gară – Centru – Băneşti

Acum, un astfel de bilet costă 2 lei.  Din 7 februarie va costa 2,5 lei. Firma Eliro, cea care asigură transportul de persoane pe ruta menţionată, anunţă majorarea preţului prin intermediul unor afişe postate în interiorul microbuzelor şi justifică scumpirea prin… criza economică şi creşterea tarifelor la carburanţi. Aşadar, un bilet pe traseul Gară – Centru – Băneşti va ajunge să coste mai mult de jumătate din preţul unui bilet pe traseul Câmpina – Ploieşti. După această scumpire ar mai putea avea loc una, pentru traseele din interiorul municipiului Câmpina, deservite de firma Eliro. Aici, însă, va avea un cuvânt de spus şi Consiliul Local, care va trebui să aprobe noile preţuri.

6 Comments

  1. iulian says:

    Cel mai scump bilet din Romania raportat la distanta si pret. In prezent masinile firmei pe acest traseu sunt mai mult goale descat pline, multi campineni prefera sa mearga pe jos. Probabil in 4 persoane e mai ieftin cu taxiul. Primaria si Consiliul local nu au nimic de zis …….. ?! ca si in buzunarele campinenilor e criza mai grea decat in buzunarele lor? Interesele celor pe care ii reprezentati acolo unde au fost alesi cine le apara sau asta nu conteaza…………?!

  2. Kristo says:

    Un pret la trenul personal Bucuresti – „Cimpina” cum afiseaza CFR-ul ( desi am sesizat aceasta problema de nenumarate ori ! ) costa 10,5 lei pt 94 de km. Pt o distanta de 2 km Gara-Fibec ( care , oricum nu ma avatanjeaza caci locuiesc pe Campinita, deci fie o iau pe jos, fie iau alt maxi de la Fibec fie, cum fac eu , nu folosesc niciunul ) ar trebui sa platesc 2,5 lei. Alo, Dle Tiseanu si Consiliul…ce faceti ???!…Si apropo…care e raspunsul Dvs la informatiile aparute in presa conform carora concursul privind modernizarea centrului a fost anulat de arhitecti ?…O replica oficiala din partea Primariei…ar fi binevenit !…

  3. Kristo says:

    Erata : ” O replica din partea Primariei…ar fi binevenita!…”

  4. calatorul says:

    Numai un timpit poate compara un traseu de interior cu unul in afara orasului!Nu sunt aceleasi costuri de exploatare!De ce nu reclama nimeni la primarie pretul la carburanti,piese,asigurari,etc??Ce, masinile de transporet persoane merg cu apa??

  5. calatorul says:

    erata:”transport persoane”

  6. calatorul says:

    Pt unii masinile nu au costuri de intretinere au numai venituri!
    Idiotilor,invatati si scaderea nu numai adunarea!!!
    Masinile voastre consuma la fel in oras ca si in afara orasului??
    daca nu aveti habar ce inseamna transportul de persoane taceti naiba din gura!!

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *