Administratie publica

Bulevardul Culturii şi alte 18 străzi vor intra în… reparaţii capitale

Campina 9Pe lângă investiţiile care se vor realiza în acest an, în municipiul Câmpina, există şi o serie de lucrări de reparaţii, care se vor derula pe domeniul public. În general, este vorba despre reabilitarea unor străzi. După cum reiese din proiectul de buget pentru 2011, lista include 18 străzi şi Bulevardul Culturii. Valoarea totală a acestor lucrări a fost estimată de Primărie la aproximativ 7 milioane de lei.
Primele străzi care vor intra în proces de reabilitare sunt Câmpului, Clopoţei şi 1 Decembrie 1918, pentru care au fost organizate deja licitaţiile. Va urma Bulevardul Culturii, partea superioară, aşa-numitul platou, despre care am mai scris. Celelalte străzi incluse pe listă sunt: Mărăşeşti, Vasile Alecsandri, Simion Bărnuţiu, George Bariţiu, Ardealului, Unirii, Castanilor, Mihai Eminescu, Republicii, Petrolistului, Industriilor, Anton Pann, Dorobanţi, Izvoarelor şi Erupţiei. În ceea ce priveşte Strada Erupţiei, din această arteră rutieră va fi amenajată intrarea la bazinul de înot didactic.
După cum a declarat primarul Horia Tiseanu, în acest an vor fi reamenajate şi parcările de pe străzile 1 Mai, Sg. Grigore Nicolae, Milcovului (zona blocului 8), B.P. Hasdeu (zona blocului 20), precum şi parcarea din zona ABC. Suma necesară este de 790.360 lei. Singura lucrare deja licitată este cea privind modernizarea parcării de pe 1 Mai.

3 Comments

  1. misu says:

    dar Granicului ,Agriculturii si Pompelor cand domnule primar

  2. admin says:

    Strazile mentionate de dvs. sunt incluse pe lista investitiilor finantate din creditul bancar derulat prin BCR. Este publicata de noi la articolul legat de investitii.

  3. misu says:

    Multumesc pentru informatie

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *