Administratie publica

Deputatul Florin Anghel şi prefectul Adrian Dobre, oamenii de care depinde obţinerea de bani de la ministrul Elena Udrea

Florin Anghel si Adrian DobreCele două bulevarde centrale ale municipiului Câmpina – Carol I şi Nicolae Bălcescu – vor intra în acest an în proces de reabilitare. De la bugetul local va fi plătită doar partea de proiectare. Pentru lucrările propriu-zise se va încerca obţinerea banilor necesari de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, prin Programul de reabilitare a 10.000 km străzi. „Cu sprijinul prefectului Adrian Dobre şi susţinerea deputatului Florin Anghel, cred că vom reuşi să obţinem finanţare de la ministerul condus de Elena Udrea”, a afirmat primarul Horia Tiseanu.

Pentru partea de proiectare în vederea reabilitării Bd. Carol I, pe tronsoanele Lunca Cornului-Spitalul Municipal şi Spitalul Municipal-Strada Sondei, se alocă în total 39.000 lei, iar pentru Bd. Nicolae Bălcescu – 18.000 lei. „De altfel, Florin Anghel a insistat să depunem cât mai multe proiecte pentru finanţare din Programul de reabilitare a 10.000 km străzi, pentru că există banii necesari. Şi drumul de acces spre DN1 cu sensul giratoriu de la intersecţia străzilor Pictor Grigorescu şi Plevnei vrem să le realizăm tot cu bani de la Ministerul Dezvoltării Regionale”, a mai afirmat primarul Horia Tiseanu.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *