Politica

Horia Tiseanu, reales preşedinte al PDL Câmpina. Celelalte funcţii au fost împărţite aşa încât toată lumea să fie mulţumită

Alegeri pdlAlegeri fără probleme la PDL Câmpina. Şi asta în primul rând pentru că lucrurile au fost clarificate înaintea Conferinţei Municipale. La alegerile propriu-zise de aseară, a existat câte un candidat pentru fiecare funcţie din Biroul Local, motiv pentru care toată lumea a fost mulţumită. Primarul Horia Tiseanu a fost reales ca preşedinte al organizaţiei locale, iar pentru celelalte posturi s-a încercat şi… votat un echilibru între vechii pedelişti şi cei veniţi în partid de la fostul PNDC.
Vă prezentăm în continuare componenţa integrală a Biroului Local de Conducere a PDL Câmpina, aşa cum a fost votată în şedinţa de aseară. Precizăm că un post de vicepreşedinte al organizaţiei a rămas vacant. Este cel pe care ar fi trebuit să-l ocupe deputatul Florin Anghel. Cum acesta este coordonator al organizaţiilor PDL din colegiul pe care-l reprezintă în Parlament şi cum, conform statutului, nu poate cumula cele două funcţii, postul a rămas vacant. 

Preşedinte – Horia Tiseanu
Vicepreşedinte pentru mediul de afaceri – Ovidiu Cord
Vicepreşedinte pentru mediul de afaceri – Alin Moldoveanu
Vicepreşedinte cu probleme de administraţie locală – Viorel Bondoc
Vicepreşedinte pe domeniul strategii electorale şi propuneri cetăţeni, dezvoltare şi organizare – Marian Nistor
Vicepreşedinte pentru imagine, relaţii mass-media şi purtător de cuvânt – Monica Clinciu
Vicepreşedinte pentru politici economice şi politici în agricultură – Elena Albu
Vicepreşedinte pentru coordonare organizaţii interne – Gheorghe Sandu
Vicepreşedinte pentru domeniile justiţie, ordine publică şi siguranţa cetăţeanului – Lucian Cercel
Secretari executivi: Marian Dulă, Vasile Duca, Simona Savu, Tatiana Grigorescu, Constantin Bobescu, Gheorghe Nedelcu, Elena Savu, Dan Telegescu, Cezar Grama
Trezorier – Liliana Hurhui
Secretari – Traian Mocuţa, Gena Preda, Florin Marcu, Mihai Boeru, Adrian Hurhui

5 Comments

 1. andrei says:

  HOTIIIIIIIIIIIIIIIIII

 2. Ali says:

  deci penedecistii nu mai pleaca la alt partid, e clar, sa vezi acu’ negocieri pentru locurile pe lista de consiliu, negocieri interne adica, sau vine Anghel cu lista gata facuta? pentru Tiseanu e bine ca ramane Anghel, are partidul bani.

 3. Tudor says:

  interesant prezidiu, nu vi se pare? Alin Moldoveanu la prezidiu, linga Tiseanu… da, foarte interesant, de*a dreptul amuzant. Anghel unde e, in sala? V*au incalecat domnule primar!

 4. Andreea says:

  La toate partidele am observat ca alegerile interne sunt mai mult de fatada, probabil o mica birocratie ramasa de pe vremea lui Ceausescu. Macar primarul in Campina se agita sa faca ceva pe criza asta nenorocita, nu ca la Bucuresti unde au facut podul acela de la Baneasa in 2 ani:)

 5. Printhzz says:

  Mafia transportatorilor .Luatii la bani marunti.La fel si pe cei cu imobiliarele

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *