Politica

În prezenţa Robertei Anastase, deputatul Florin Anghel a fost ales preşedinte PDL – Colegiul 2

Florin AnghelAgitaţie mare, aseară, la Casa Tineretului. Preşedintele Camerei Deputaţilor şi al PDL Prahova, Roberta Anastase, deputaţii PDL din judeţ, primarii pedelişti ai localităţilor din zona noastră şi mulţi alţi membri de partid au venit la Câmpina pentru alegerea unei noi structuri de conducere – Biroul Local al Colegiului 2 de deputaţi. Trebuie menţionat faptul că această nouă structură a fost decisă de conducerea centrală a partidului, pentru o mai bună organizare a colegiilor în teritoriu şi este inclusă în noul statut al PDL. Cu alte cuvinte, pe lângă birourile de conducere judeţean şi local, va exista şi câte un birou de conducere pentru fiecare colegiu în parte.
Ei bine, un astfel de birou a fost ales aseară la Câmpina pentru Colegiul 2 de deputaţi, iar Florin Anghel a devenit preşedintele acestui birou. Primarii din Câmpina şi Băneşti, Horia Tiseanu, respectiv Petre Ion Costache, sunt prim-vicepreşedinţi, Alin Moldoveanu este vicepreşedinte, iar Marius Burtescu – secretar general. Au fost aleşi şi mai mulţi secretari, prin ei numărându-se consilierul local câmpinean Gena Preda şi primarii PDL ai localităţilor din colegiu.

Reamintim că din Colegiul 2 deputaţi fac parte municipiul Câmpina şi comunele Băneşti, Brebu, Proviţa de Sus, Proviţa de Jos, Poiana Câmpina, Secăria, Şotrile şi Valea Doftanei. În total, 72.283 de locuitori, dintre care 62.997 cu drept de vot. Cu excepţia comunelor Poiana Câmpina şi Şotrile (unde sunt primari PSD), celelalte localităţi sunt conduse de primari PDL.

5 Comments

 1. CAMPINEANU says:

  Inca o functie pt. traseistii Serghei Anghel si Ion Moldoveanu !
  La mai multe… partide !

 2. Mary Pop says:

  Era normal sa fie asa, ca deputatul sa fie presedinte. Mi se pare logic, asa cum e logic si ca deputatul sa se inconjoare de oamenii lui. Poate ca dl Anghel mai vrea un mandat de deputat. Singurul meu regret e ca a rupt contactul cu electoratul, unde sa-l gaseasca oamenii? I s-a dat bani de cabinet, e normal sa aiba un cabinet, un program, macar o ora pe saptamana sa stea de vorba cu cei care l-au ales.

 3. iulian says:

  La mai multe functii ca de pica bine la CV……….:)))

 4. andrei says:

  RUSINE SA VA FIE HOTILOR

 5. M. says:

  Aia e o poza mai veche sau facuta de acum? Si geaca si tricou porocaliu? Chilotii??? Brrr!

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *