Administratie publica

La noi, ca la Măgureni… 2.000 lei pentru cel care compune Imnul Câmpinei

De ce ar avea nevoie municipiul Câmpina de un imn propriu? Nici un consilier local nu a întrebat, nimeni nu a încercat să explice, dar toată lumea a votat. Unanimitate pentru Imnul Câmpinei. Şi 2.000 lei pentru cel care va compune o melodie reprezentativă. Votul a fost dat aseară, în cadrul şedinţei ordinare a CL, în aceeaşi şedinţă în care s-au alocat doar 250 lei pentru sărbătorirea Zilei Naţionale şi tot 250 lei pentru omagierea lui Mihai Eminescu.
Astfel, Câmpina devine a doua localitate din Prahova, după comuna Măgureni, unde se va organiza concurs pentru alegerea unei melodii care să devină imn.
Din cele 104 localităţi prahovene, una singură mai are imn, de câţiva ani. Este vorba despre oraşul Vălenii de Munte, iar imnul este interpretat de Fuego.

6 Comments

  1. Mihai says:

    Pai avem nevoie de imn, nu trebuie sa cantam dimineata la trezire ?
    Asa cum avem nevoie si de haitele de caini de pe strazi, nu ?

  2. Nikbil says:

    Pai de ce va mirati??? Doar actuala administratie locala a rezolvat cu „succesuri” toate problebele urbei! Imnul a ramas singurul pe care nu-l avea Campina.

  3. Martha says:

    Asta cu imnul nu/l inteleg, chiar asa, de ce am avea nevoie de imn? Nu avem imnul national? De unde moda asta cu imnul unei localitati? O tampenie!!!

  4. EU says:

    Tara piere si baba (Tiseanu) se piaptana sau mai bine canta.
    Primarul a terminat de rezolvat toate problemele urbei si acum vrea sa cante si probabil si sa joace.
    Daca nu are de lucru si nu are ce sa faca cu banii cetatenilor ii dau cateva sugestii, poate imi si raspunde, nu am pretentia sa le si rezolve.
    -A uitat ca inca suntem in criza…. probabil ca da (are un buget frumusel din taxe si impozite marite cu 20%) Cu acesti bani ar trebui sa faca altceva nu imnuri
    -Stie cate firme din Campina au dat faliment, s-au inchis sau cate sunt in lichidare?
    -Are idee cate persoane sunt somere in Campina imdemnizati si neindemnizati ?
    -A incercat sa atraga investitori care sa deschida afaceri aici si sa angajeze someri?
    -A incercat sa stopeze cresterea preturilor la utilitatile publice?
    -Cred ca aste sunt problemele care ar trebui sa-l framante pe primar nu imnurile si petrecerile jalnice de la diverse evenimente.
    Probabil ca vrea sa ne dea paine si circ, painea s-a scumpit asa ca ramanem cu circul.

  5. celst says:

    o ideie deosebita si o amintire de durata cu care se va delecta fiecare cetetean si nu va regreta nimeni

  6. Horia Tiseanu says:

    „Eu” nu stie ca nu primarul a hotarat sa se organizeze un concurs pentru imn ci Consiliul Local. Cat priveste bugetul, sunt mandru ca primaria Campina are cel mai mare numar de proiecte cu bani europeni din judetul Prahova. Aceste proiecte aduc o treime din veniturile bugetului local! Iar firmele care castiga proiecte nu angajeaza personal si nu platesc taxe si impozite?

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *