Administratie publica

Se suplimentează cheltuielile de personal din administraţia locală. Cele reduse în urmă cu două săptămâni…

La începutul acestei luni, ministrul Finanţelor emitea Ordinul 57 prin care erau reduse cu 20,8% cheltuielile de personal din administraţia publică. Decizia a dat peste cap calculele primăriilor, care aveau de ales între reducerea salariilor şi disponibilizarea de personal. La Câmpina s-a găsit o soluţie de compromis, păstrându-se sumele iniţiale, care acopereau cheltuielile pentru primele trei trimestre. Săptămâna aceasta, însă, a apărut Ordinul 855 al ministrului Administraţiei şi Internelor, prin care se modifică ordinul anterior şi se suplimentează cheltuielile de personal. 
Astfel, municipiul Câmpina primeşte 6,76 milioane lei de la bugetul de stat pentru cheltuielile de personal, totalul ajungând la 48,24 milioane lei pentru anul în curs. Suma nu este suficientă, necesarul fiind de 52,33 milioane lei, dar… se mai poate reglementa situaţia pe parcurs. Nu se ştie niciodată când mai apare un ordin care să le modifice pe cele anterioare. 

 Pentru detalii legate de aplicarea Ordinului 57 în Câmpina puteţi accesa http://www.campinaph.ro/2011/02/un-ordin-al-ministrului-finantelor-reduce-cu-208-cheltuielile-de-personal.html

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *