Administratie publica

Viceprimarul Dragomir l-a tachinat pe Elvis Arghir în legătură cu „anumite interese”

Bugetul municipiului Câmpina a fost adoptat, la începutul săptămânii, fără prea multe discuţii. Ba chiar şi fără prea multe amendamente. Au existat doar câteva propuneri, unele aprobate, altele retrase chiar de cei care le-au înaintat. Dincolo de aceste propuneri, interesant a fost dialogul dintre viceprimarul Ion Dragomir şi consilierul Elvis Arghir. Mai în glumă, mai în serios, Dragomir a indus ideea că Arghir ar avea unele interese legate de anumite lucrări.

Discuţiile au început după ce Elvis Arghir a propus suplimentarea la 75.000 lei a sumei necesare pentru executarea unor canale şi drenaje speciale pe Muscel, astfel încât apa care se scurge de pe versant să nu mai ajungă în canalizarea pluvială, ci în pârâul Câmpiniţa. În bugetul local, este „prinsă” suma de 50.000 lei pentru această lucrare, care se află la stadiul de organizare a licitaţiei. „Probabil că Elvis Arghir şi-a făcut calculul şi nu-i ajung 50.000 lei şi de aceea vrea suplimentarea sumei”, a spus viceprimarul Ion Dragomir, confirmând, practic, zvonurile potrivit cărora Arghir „trage sforile” pentru a executa această lucrare prin firmele sale sau ale unor prieteni. „Eu nu am nici un interes, că doar se face licitaţie. Să facă oricine lucrarea, dar s-o facă, deoarece canalizarea de pe Muscel nu mai face faţă când plouă”, a răspuns cam neconvingător Arghir. Dragomir a insistat pe un ton ironic. Până la urmă, Elvis Arghir şi-a retras amendamentul privind suplimentarea sumei.
Dialogul dintre cei doi a continuat atunci când acelaşi Elvis Arghir a propus realizarea lucrării de modernizare pe Aleea Zefirului. „Ai vreun frate care stă acolo? Că eu aşa am auzit!”, a întrebat viceprimarul. „Dl. vice ori e dezinformat, ori dezinformează cu rea intenţie. Nici un frate de-al meu nu stă acolo, dar stau alţi câmpineni şi pentru ei trebuie rezolvată problema”, a spus Arghir. Până la urmă, nici această propunerea nu a fost inclusă în buget, aşteptându-se o viitoare rectificare.
Mult mai norocoasă a fost Gena Preda, care a insistat şi a obţinut includerea pe lista studiilor de fezabilitate a celui pentru Aleea Arcaşului, „o străduţă mereu băltită, mereu plină de noroi, o străduţă pe care locuiesc destui copii şi bătrâni, care abia pot trece spre casele lor”.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *