Administratie publica

Vom avea acces în DN1 şi pe lângă podul de la Poiana Câmpina

Pod PoianaÎn proiectul de buget pentru acest an este „prinsă” şi proiectarea unui drum de acces în DN1. Mai exact, este vorba despre două rute de acces, una pentru intrare, alta pentru ieşirea din drumul naţional, de o parte şi de alta a podului care leagă municipiul Câmpina de comuna Poiana Câmpina. Iar pentru rezolvarea problemelor legate de prioritate în trafic, la intersecţia Străzii Pictor Grigorescu cu Plevnei va fi realizat un sens giratoriu.

„Vrem să facem un sens giratoriu în acea zonă astfel încât traficul din DN1 spre Poiana Câmpina, Proviţa sau alte localităţi să nu mai tranziteze centrul Câmpinei. Pentru această lucrare sperăm să obţinem bani de la ministerul condus de Elena Udrea, în cadrul programului de modernizare a 10.000 km de străzi, din acelaşi program încercând să accesăm fonduri şi pentru reabilitarea bulevardelor Carol I şi Nicolae Bălcescu”, a declarat primarul Horia Tiseanu. De la bugetul local vor fi alocaţi 49.000 lei pentru proiectarea accesului în DN1, pentru ca ulterior proiectul să fie depus în vederea obţinerea finanţării la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului.

2 Comments

  1. TOBOC DINU says:

    Am incredere ca se va realiza acest proiect.O nota buna pentru PRIMARUL TISEANU.De altfel s-a tinut de promisiuni in functie de buget.Sa o tina tot asa.

  2. TOBOC DINU says:

    Mai am o mare nedumerire??:Nu stiu daca D-l Primar Tiseanu impreuna cu primarul de la Poiana Campina au mai fost in Gara Poiana.Ma intreb ce fel de om sau sef de gara este acolo.Se vede cat de mult il intereseaza aceast serviciu.O vorba batrineasca spune ca OMUL SFIINTESTE LOCUL.Aici nu este cazul. O mizerie de nedescris de la sala de asteptare pana la toalete.Iti este scirba sa treci pe acolo.Aceasta gara este poarta de intrare feroviara catre Municipiul Campina.Sute de calatori vin si pleaca zilnic fie localnici fie staini.Ne facem de ras de la intrarea in CAMPINA.Nu mai exista nici birou de informatii,macar sa dea acest seviciu celor de la casa sau impegatului de miscare.Poate cineva sa raspunda la o intrbare si un telefon.Faceti ceva,trimiteti pe cineva in control,sa raspunda cineva competent de aceasta GARA.Va multumesc aticipat.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *