A început, oficial, modernizarea Căii Dacia. Atenţie la restricţiile de circulaţie!

Categorie: Administratie publica 15 martie 2011

Intrare Campina A început, oficial, modernizarea Căii Dacia. Atenţie la restricţiile de circulaţie!Primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, a semnat ieri ordinul de începere a lucrării “Modernizarea Căii Dacia”, cea care presupune realizarea unor bretele pentru accesul în DN1, respectiv intrarea în Câmpina din drumul naţional. O lucrare care ar fi trebuit inaugurată de mai multă vreme, dar care a tot fost urmărită de ghinioane, fie ele legislative, birocratice sau de altă natură. Ei bine, ieri, a început oficial modernizarea Căii Dacia, investiţie care, reamintim, este executată de Cast Băneşti, costă 25,47 milioane lei şi este finanţată în cea mai mare parte din fonduri europene. 
Odată cu lucrarea, încep şi restricţiile în circulaţie. În prezent, traficul se desfăşoară aproape normal pe Calea Dacia şi normal pe DN1. În perioada 21 martie – 15 aprilie, pe DN1, la km 89+900m, pe raza municipiului Câmpina, circulaţia rutieră se va realiza pe câte o bandă pe sens, traficul urmând să fie dirijat cu ajutorul indicatoarelor rutiere de semnalizare temporară.
Potrivit primarului Horia Tiseanu, modernizarea Căii Dacia va dura între patru şi şase luni, în funcţie de problemele care apar pe parcurs. “Vă dau un exemplu. S-a întâmplat ca în timpul săpăturilor să dăm peste o conductă de alimentare cu gaze exact lângă unul dintre piloni. O conductă care trebuia mutată şi nu reuşeam să-i găsim proprietarul. Nu o revendica nimeni. Cu greu am găsit societatea căreia îi aparţinea. Sunt destule probleme care pot da peste cap programul iniţial, de la foraje, până la tot felul de conducte. Şi asta în condiţiile în care, încă de când s-a făcut proiectarea, toate societăţile care au reţele în zonă ne-au transmis datele necesare. Dar iată că mai apar surprize”, a declarat primarul Tiseanu.

Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF