Administratie publica

Emil Manta este, de astăzi, director administrativ al Academiei de Poliţie

Emil MantaAstăzi a fost instalată noua conducere a Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, iar printre noii directori se numără şi comisarul şef Emil Manta, fostul adjunct al Şcolii de Poliţie din Câmpina. Acesta a fost numit director general administrativ, pe o perioadă de şase luni. Comisarul şef de poliţie Ioan Liviu Tăut a fost împuternicit, prin ordin al ministrului de Interne, să îndeplinească, tot pe o perioadă de şase luni, atribuţiile funcţiei de rector al Academiei de Poliţie. Tăut vine din Maramureş, unde a condus Inspectoratul Judeţean de Poliţie. La ceremonia oficială de astăzi a fost prezent şi ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, care i-a spus noii conduceri că are misiunea de a reforma din temelie sistemul de învăţământ în domeniul ordinii şi siguranţei publice. Potrivit presei centrale, Igaş a anunţat şi că nu se va opri aici cu schimbările şi că „toate armele şi toate structurile din subordine” vor fi restructurate.

Revenind la Emil Manta, trebuie spus că acesta a lucrat nu mai puţin de 19 ani la Şcoala de Poliţie „Vasile Lascăr” din Câmpina, unde a ocupat pe rând funcţiile de ofiţer specialist la Compartimentul Organizare Mobilizare, şef birou tehnic şi director adjunct.
În luna noiembrie, Emil Manta împlineşte 55 de ani, vârstă la care ar trebui să-şi depună dosarul de pensionare. Asta în cazul în care nu va fi avansat de la comisar şef la chestor de poliţie, echivalentul… generalului de altădată, lucru care i-ar permite să-şi continue activitatea până la 60-62 de ani.

2 Comments

  1. sobolanii parasesc corabia,dupa atata furat la scoala se politie campina trebuie sa se ascunda la academie,iar cei de la academie poate vin la campina.Manta cand a venit la campina era un coate goale,dar a dat din coate si a ajuns unde a ajuns datorita tupeului nesimtit si furturilor masive.Manta stie ca numai buzunarele si le poate umple caci ce are sub cascheta nu si poate umple niciodata Dar la mai mare d-le vice chestor si prelungirea cu 5-7ani a activitatii tot nu va va ajuta sa va umpleti golul de sub cascheta. Numara pana la 10 ca sa nu fii nevoit sa-ti dai in petec ca tiganul. Asa-i ca am dreptate?

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *