Administratie publica

Fundaţia „Dr. Dinu” îşi strânge lucrurile pentru a elibera spaţiul de pe Bulevardul Culturii

Evacuare fundatie Dr DinuPovestea tensionată dintre administraţia locală şi Fundaţia „Dr. Dinu” se apropie de final. Executorul judecătoresc şi juriştii Primăriei s-au dus, astăzi, din nou la reprezentanţii fundaţiei pentru a vedea cum merg lucrurile cu… evacuarea imobilului situat pe Bulevardul Culturii. Dr. Adrian Dinu a contestat executarea silită, însă instanţa nu i-a dat câştig de cauză. A făcut recurs, dar pe perioada judecării acestuia nu se suspendă executarea silită, sentinţa privind evacuarea spaţiului fiind pusă în practică.
Evacuare fundatie Dr Dinu 2Săptămâna trecută, Adrian Dinu, preşedintele Fundaţiei „Dr. Dinu”, a mers în audienţă la primarul Horia Tiseanu şi i-a cerut să-i permită să rămână în spaţiul respectiv până la sfârşitul anului şcolar, având în vedere că în acelaşi imobil funcţionează şi Şcoala Postliceală Sanitară, la care sunt înscrişi 175 de elevi. Ieri, reprezentanţii Primăriei au stabilit un ultim termen de evacuare a spaţiului – 31 martie, ora 14.00. Astăzi, la sediul din Bd. Culturii, oamenii îşi strângeau lucrurile. Mai rămâne de rezolvat problema aparaturii, în special a celei de radiologie, şi a substanţelor cu regim special care se află în cabinetele medicale. Aparatura nu poate fi mutată, pur şi simplu, fiind nevoie de un spaţiu adecvat. Discuţiile pe această temă continuă. Cert este că doctorului Dinu i s-a comunicat faptul că, la expirarea termenului stabilit de executor, în imobil nu trebuie să mai existe nici un obiect.

1 Comment

  1. Cristiana says:

    Ne este specific din punct de vedere genetic, noua romanilor, sa ne batem joc de oamenii de valoare si de munca lor care ne aducea odata un minim de respect, din partea altora, cu mai multa educatie si bun simt ca noi. Oameni care au facut ceva, au insemnat ceva , pentru micul nostru oras, pentru tara. Dar cum Romania este tara tuturor posibilitatilor, atunci cand spunem ca nu se poate mai rau, apare o astfel de nelege care sa ne demonstreze contrariul.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *