Fundaţia “Dr. Dinu” îşi strânge lucrurile pentru a elibera spaţiul de pe Bulevardul Culturii

Categorie: Administratie publica 22 martie 2011

Evacuare fundatie Dr Dinu Fundaţia Dr. Dinu îşi strânge lucrurile pentru a elibera spaţiul de pe Bulevardul CulturiiPovestea tensionată dintre administraţia locală şi Fundaţia „Dr. Dinu” se apropie de final. Executorul judecătoresc şi juriştii Primăriei s-au dus, astăzi, din nou la reprezentanţii fundaţiei pentru a vedea cum merg lucrurile cu… evacuarea imobilului situat pe Bulevardul Culturii. Dr. Adrian Dinu a contestat executarea silită, însă instanţa nu i-a dat câştig de cauză. A făcut recurs, dar pe perioada judecării acestuia nu se suspendă executarea silită, sentinţa privind evacuarea spaţiului fiind pusă în practică.
Evacuare fundatie Dr Dinu 2 Fundaţia Dr. Dinu îşi strânge lucrurile pentru a elibera spaţiul de pe Bulevardul CulturiiSăptămâna trecută, Adrian Dinu, preşedintele Fundaţiei „Dr. Dinu”, a mers în audienţă la primarul Horia Tiseanu şi i-a cerut să-i permită să rămână în spaţiul respectiv până la sfârşitul anului şcolar, având în vedere că în acelaşi imobil funcţionează şi Şcoala Postliceală Sanitară, la care sunt înscrişi 175 de elevi. Ieri, reprezentanţii Primăriei au stabilit un ultim termen de evacuare a spaţiului – 31 martie, ora 14.00. Astăzi, la sediul din Bd. Culturii, oamenii îşi strângeau lucrurile. Mai rămâne de rezolvat problema aparaturii, în special a celei de radiologie, şi a substanţelor cu regim special care se află în cabinetele medicale. Aparatura nu poate fi mutată, pur şi simplu, fiind nevoie de un spaţiu adecvat. Discuţiile pe această temă continuă. Cert este că doctorului Dinu i s-a comunicat faptul că, la expirarea termenului stabilit de executor, în imobil nu trebuie să mai existe nici un obiect.

un comentariu to “Fundaţia “Dr. Dinu” îşi strânge lucrurile pentru a elibera spaţiul de pe Bulevardul Culturii”


 1. Cristiana spune:

  Ne este specific din punct de vedere genetic, noua romanilor, sa ne batem joc de oamenii de valoare si de munca lor care ne aducea odata un minim de respect, din partea altora, cu mai multa educatie si bun simt ca noi. Oameni care au facut ceva, au insemnat ceva , pentru micul nostru oras, pentru tara. Dar cum Romania este tara tuturor posibilitatilor, atunci cand spunem ca nu se poate mai rau, apare o astfel de nelege care sa ne demonstreze contrariul.

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF