Ion Tomescu, opţiunea ministrului Igaş pentru conducerea Academiei de Poliţie Bucureşti

Categorie: Administratie publica 10 martie 2011

Ion Tomescu Ion Tomescu, opţiunea ministrului Igaş pentru conducerea Academiei de Poliţie BucureştiDirectorul Şcolii de Agenţi de Poliţie “Vasile Lascăr” din Câmpina, chestorul Ion Tomescu, are cele mai mari şanse să devină rectorul Academiei de Poliţie din Bucureşti. Actuala conducere a Academiei este pe picior de plecare, după ce ministrul Traian Igaş s-a declarat nemulţumit de concluziile verificărilor efectuate de Corpul de Control la instituţia de învăţământ superior. Sursele noastre dau ca sigură pensionarea actualului rector al Academiei de Poliţie, Luca Iamandi, şi demisia decanului Facultăţii de Poliţie, Ţuţu Pişleag. Ion Tomescu este primul nume de pe lista ministrului Igaş pentru preluarea conducerii Academiei de Poliţie. Pe aceeaşi listă se află şi chestorul Gheorghe Popa, directorul Institutului de Studii pentru Ordine Publică. Tomescu este chestor de poliţie, dar are şi doctoratul în ştiinţe juridice, o condiţie importantă pentru a deveni rector. Este director al Şcolii de Poliţie din Câmpina din 2005, venind aici după ce ani la rând a fost inspector şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa.
La Şcoala de Poliţie “Vasile Lascăr” sunt cunoscute deja intenţiile ministrului Igaş, dar nu se ştie cine va deveni director al instituţiei după plecarea lui Tomescu. Aşa cum nu sunt cunoscute, deocamdată, nici planurile ministerului cu privire la viitorul şcolii.

un comentariu to “Ion Tomescu, opţiunea ministrului Igaş pentru conducerea Academiei de Poliţie Bucureşti”


 1. viorel spune:

  Sper ca domnul chestor sa nu refuze aceasta functie, este cel mai indicat om sa conduca aceasta academie,mai ales ca a fost absolvent al “scolii de ofiteri” asa cum se numea la vremea aceea…si este un motiv de satisfactie,din punctul meu de vedere….deci domnule chestor…spune “Da”

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF