Administratie publica

Pe 1 Mai, locuitorii din Scorţeni îşi aleg noul primar

Gh Bazga ScorteniGuvernul a stabilit ca duminică, 1 Mai, să aibă loc alegeri locale parţiale în mai multe localităţi din ţară, acolo unde, din diverse motive, postul de primar este vacant. Printre localităţile unde se vor organiza alegeri se numără şi comuna Scorţeni. Primarul de aici, Gheorghe Bazga (foto), a fost demis prin ordin al prefectului, în august 2010, deoarece a fost condamnat la şase luni de închisoare cu suspendare pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor. Sentinţa penală a fost pronunţată de Judecătoria Câmpina şi a rămas definitivă după ce Tribunalul Prahova şi Curtea de Apel Ploieşti au respins recursul înaintat de Gheorghe Bazga. În ultimele opt luni, comuna a fost condusă de viceprimarul Iulian Barbu.
Potrivit Hotărârii de Guvern 269/2011, publicată vineri în Monitorul Oficial, candidaturile pentru funcţia de primar se vor depune până la 11 aprilie, iar campania electorală va începe pe 16 aprilie şi se va încheia la 30 aprilie, ora 7.00.

1 Comment

  1. nitu Ion says:

    Bugetul comunii este la pamant si se cheltuie cca 70.000 lei pt moftul politicianist.Partidele vor un Primar care sa organizeze alegerile 2012,pt a castiga si la comuna si la judet; locuitorilor le ramane sa plateasca nota ,ca de fiecare data. Sper ca basistii vor primi una peste bot,de data aceasta,pt ca gecile,pilotele,galetile portocalii nu au tinut de cald:salariile,pensiile,ajutoarele pt batrani si copii,concediile maternale au scazut . Profesorii chiar vor mai vota partidul lui basescu( cu b mic) dupa atatea promisiuni desarte ? Unde se respecta legea cresterii cu 50% a salariilor ? SCORTENARI veniti la vot sa alegem altceva decat pdl.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *