PNDC există şi îl propune pe Marian Constandache în Consiliul Local Câmpina

Categorie: Administratie publica 2 martie 2011

Marian Constandache 2 PNDC există şi îl propune pe Marian Constandache în Consiliul Local Câmpina Primăria Câmpina a primit răspuns de la PNDC Bucureşti la solicitarea privind desemnarea unui nou consilier local, care să ocupe locul lăsat vacant de Alin Moldoveanu. Iar în adresa trimisă de PNDC şi semnată de preşedintele Niţă Oprea se menţionează că Biroul Executiv al partidului a hotărât completarea CL Câmpina cu supleantul de pe poziţia a şaptea din lista de candidaţi, Marian Constandache (care a fost consilier local şi în mandatul anterior). Acesta a fost exclus din partid imediat după alegerile locale din 2008, dar la Bucureşti nu a ajuns nici o hârtie cu privire la incident, motiv pentru care excluderea este considerată nestatutară.
PNDC a reacţionat neaşteptat de repede, iar Constandache a confirmat la fel de repede că este de acord să devină consilier local. Rămâne de văzut cu cine va “juca”, în cazul în care chiar va reuşi să intre în CL. Pentru că, politic vorbind, dar şi birocratic, se pot întâmpla multe.
Ideea este că PNDC a ieşit la rampă. Iar pe lângă corespondenţă şi documente, acest partid poate demonstra că există făcând publică situaţia de la Tribunalul Bucureşti, acolo unde există Registrul Partidelor Politice. Un document în care scrie negru pe alb că PNDC funcţionează. Dar o problemă tot apare şi în mod cert ea va fi folosită de admninistraţia câmpineană în interes propriu. La Tribunalul Bucureşti, pe lângă numeroasele sentinţe pronunţate la procesele în care PNDC a fost implicat, în dreptul acestui partid apar doi preşedinţi – Niţă Oprea şi Constantin Săseanu, acesta din urmă fiind ales la congresul din august 2008 şi contestat de celălalt preşedinte. O întreagă nebunie. Care este departe de a se termina.

un comentariu to “PNDC există şi îl propune pe Marian Constandache în Consiliul Local Câmpina”


 1. elvis arghir spune:

  Domnul Constandache este un consilier cu experienta si cred ca va face fata cu brio in actualul consiliu.Oricum nu este normal ca sa ramana un loc vacant.

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF