Administratie publica

PNDC există şi îl propune pe Marian Constandache în Consiliul Local Câmpina

Marian Constandache 2Primăria Câmpina a primit răspuns de la PNDC Bucureşti la solicitarea privind desemnarea unui nou consilier local, care să ocupe locul lăsat vacant de Alin Moldoveanu. Iar în adresa trimisă de PNDC şi semnată de preşedintele Niţă Oprea se menţionează că Biroul Executiv al partidului a hotărât completarea CL Câmpina cu supleantul de pe poziţia a şaptea din lista de candidaţi, Marian Constandache (care a fost consilier local şi în mandatul anterior). Acesta a fost exclus din partid imediat după alegerile locale din 2008, dar la Bucureşti nu a ajuns nici o hârtie cu privire la incident, motiv pentru care excluderea este considerată nestatutară.
PNDC a reacţionat neaşteptat de repede, iar Constandache a confirmat la fel de repede că este de acord să devină consilier local. Rămâne de văzut cu cine va „juca”, în cazul în care chiar va reuşi să intre în CL. Pentru că, politic vorbind, dar şi birocratic, se pot întâmpla multe.
Ideea este că PNDC a ieşit la rampă. Iar pe lângă corespondenţă şi documente, acest partid poate demonstra că există făcând publică situaţia de la Tribunalul Bucureşti, acolo unde există Registrul Partidelor Politice. Un document în care scrie negru pe alb că PNDC funcţionează. Dar o problemă tot apare şi în mod cert ea va fi folosită de admninistraţia câmpineană în interes propriu. La Tribunalul Bucureşti, pe lângă numeroasele sentinţe pronunţate la procesele în care PNDC a fost implicat, în dreptul acestui partid apar doi preşedinţi – Niţă Oprea şi Constantin Săseanu, acesta din urmă fiind ales la congresul din august 2008 şi contestat de celălalt preşedinte. O întreagă nebunie. Care este departe de a se termina.

1 Comment

  1. elvis arghir says:

    Domnul Constandache este un consilier cu experienta si cred ca va face fata cu brio in actualul consiliu.Oricum nu este normal ca sa ramana un loc vacant.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *